Käsivarsi Venport-pääsyä varten, Chester Chest™, vaalea iho

Tuotetunnus (SKU): 1005840
539  Excluding VAT
(673,75  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

     

    För användning med W46507/1

    Armen för venportåtkomst, som kan beställas för att uppgradera din befintliga Chester Chest™, innehar dubbla lumen 5 FR PICC-lines (Perifert Insatt Central Kateter) som lämnar den basiliska venen från det inre bicepsområdet, vilket för närvarande är den föredragna placeringen. Den basiliska venen är något upphöjd för enkel identifiering. Baktill på PICC-lines införandeställe finns en nedsänkt yta för placering av en perifer venport. (Valfri venport visas men ingår ej – se del 0417 för att beställa.) Det nedsänkta områdets bas är gjort i ett mjukt material som tillåter venporten att ”flyta” när den nås. Detta område är övertäckt med en borttagbar vävnadsliknande flik som, när den placeras över venporten, ger den realistiska känslan av palpation och åtkomst. En av armens extra funktioner är en förpositionerad 20 g IV-kateter i underarmen.

    De dubbla PICC-lines, 20 g IV-katetern och den valfria perifera venporten är alla kopplade till en simulerad blodreservoarpåse i armen för att medge övning på blodtömning och vätskeinfusion. Rengöring, applicering av förband och säkerhetsanordningar kan också visas på alla ställen. Armen för venportåtkomst kommer att passa alla Chester Chest™ modeller.

     

    Mått 45,7 x 12,7 x 8,9 cm

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Käsivarsi Venport-pääsyä varten, Chester Chest™, vaalea iho”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!