Mies- & Naiskatetri Mallisarja

Tuotetunnus (SKU): 1013743
949  Excluding VAT
(1 186,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Käytä näitä realistisia katetrointimalleja harjoitellaksesi oikeaoppista voidellun katetrin asettamista. Voidaan myös käyttää opetuksessa anatomian ja steriilien puhdistustekniikoiden osalta ennen, aikana ja jälkeen asettamisen.

    Miesmallin anatomia sisältää peräsuolen, siemenrakkulat, virtsarakon, lantionluun, eturauhasen, virtsaputken sulkijalihaksen, virtsaputken aukon, terskan, kivekset, lantionpohjan ja peräaukon. Naispuolisen mallin anatomia sisältää peräsuolen, kohdun, virtsarakon, lantionluun, virtsaputken sulkijalihaksen, klitoriksen, virtsaputken aukon, sisemmät häpyhuulet, emättimen, ulommat häpyhuulet, lantionpohjan ja peräaukon.

    Mallit ovat yhteensopivia kaikenlaisten katetrien kanssa, joiden koko on 16 FR tai pienempi. Jokaisen mallin mukana tulee ohjeet anatomisella kaaviolla. Sisältää sekä mies- että naispuoliset kateterimallit.

    Viiden vuoden takuu.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Mies- & Naiskatetri Mallisarja”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!