Tuotetunnus (SKU): 1019698
Category
799  Excluding VAT
(998,75  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Med denna trycksårstränare kan sjuksköterske- och läkarstudenter lära sig om professionell bedömning (undersökning, mätning och beskrivning), sårvård och bandageringstekniker för de olika kategorierna av trycksår. Denna utbildning kan förbättra standarden avsevärt när det gäller att känna igen och ta hand om trycksår på riktiga patienter.

    Trycksårstränarens material är flexibelt och kan hjälpa till att ge en realistisk utbildning i att byta samt lägga på förband och bandage, vilket utgör en betydande del av omvårdnaden och sårvården. De följande trycksårskategorierna visas på tränaren:

    Kategori 1 trycksår (trochanter major – höger)
    På trochanter major är det möjligt att se ett kategori 1 trycksår: det har rodnat men huden är oskadad.

    Kategori 2 trycksår (skinkor – högra)
    I korsbensområdet (os sacrum) är delvis hudförlust synlig: överhuden (epidermis) visar tecken på skada som sträcker sig in i läderhuden (corium). Den ytliga tryckskadan som visas kan yttra sig själv genom utvecklingen av blåsor och hudskavsår.

    Kategori 3 trycksår (skinkor – vänstra)
    I det nedre vänstra området av skinkorna är det möjligt att se ett kategori 3 trycksår: det känns igen på förlusten av alla hudlager med skada på den subkutana vävnaden rakt genom till vävnadsdöd. Detta kan identifieras på den svarta färgen i sårområdet.

    Kategori 4 trycksår (trochanter major – vänstra, korsben)
    Ett uttalat kategori 4 trycksår presenteras på trochanter major (greater trochanter) och på korsbenet (os sacrum): alla hudlager och bindvävshinna har förstörts. Nekrotiska områden har markerats i svart. Musklerna och benområdena under detta lager påverkas också. Denna skada skulle kunna bli nekrotisk. Stödjande strukturer som exempelvis senor, ligament och ledstrukturer kan också påverkas. Fickbildningar, mer eller mindre utsträckta, är också synliga.

    Leveransinnehåll:

    • Trycksårstränare (simulering av skinkor)
    • Bärväska

     

    Mått 33 x 37,5 x 15 cm

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Painehaavaopettaja”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!