Kannettava IV-käsitreenaaja, tumma iho

Tuotetunnus (SKU): 1017959
489  Excluding VAT
(611,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Tämä taloudellinen kannettava IV-harjoittelija yhdistää realismin, hienot yksityiskohdat ja matalan painon mukavuuden yhdeksi harjoitteluvälineeksi. Tämä itsenäinen harjoittelija on pakattu muovikoteloon, joka voidaan muuntaa työasemaksi. Harjoittelija sisältää kaiken tarvittavan koulutuksen aloittamiseen ja IV-taitojen harjoitteluun.

    Tämä simulaattori on valmistettu pehmeästä materiaalista, jossa on todentuntuiset suonet, jotka ovat näkyvissä ihon pinnassa ja tunnusteltavissa. Suonet ovat saavutettavissa käden takapuolelta, mikä mahdollistaa suonipistotavan harjoittelun yleisimmissä kohdissa. Kun pisto tehdään vinyyliihon ja suonten läpi, iho todella rullautuu, kun tunnustelet suonia, ja tyypillinen “poksahdus” voidaan tuntea, kun neula tunkeutuu suoneen. Tämä harjoittelija on täydellinen tapa opettaa suonipistotekniikoita, mukaan lukien IV:n aloittaminen ja “neulan yli” IV-katetrien asettaminen. Kun neula on asetettu oikein suoneen, realistinen palaute voidaan havaita.

    Tämä harjoittelija on niin edullinen, että jokaisella opiskelijalla voi olla oma käsi harjoitella tarvittavia tekniikoita ja taitoja kurssiensa puitteissa. Normaalikäytössä voidaan suorittaa satoja injektioita. Ihoa ja suonia ei voi vaihtaa, joten ajan myötä harjoittelija on korvattava.

    Jokaisen harjoittelijan mukana tulee kaksi IV-pussia; paketti verijauhetta ja lusikka; nesteen syöttö muovista; teline; kaksi puristinta; 3 cc ruisku, 12 cc ruisku, 12-mittaneula, infuusiosetti siivillä sekä simpukanmuotoinen muovinen säilytyskotelo.

    Mitat 38,1 x 27,9 x 15,2 cm

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Kannettava IV-käsitreenaaja, tumma iho”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!