Harjoitusapuväline laskimopistoa varten kahdella suonella – Dermalike II™ Latex-vapaa, vaalea iho

Tuotetunnus (SKU): 1017969
189  Excluding VAT
(236,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Tämä laskimopunktioharjoitusväline sisältää kaksi tuskin havaittavaa sinistä laskimoa eri kokoisina sijoitettuna Dermalike II™ puoliläpikuultavaan, ihonväristä materiaaliin. Potilaittesi laskimot eivät ole kaikki samankokoisia, joten miksi harjoitella ja oppia, että “yksi laskimon koko sopii kaikille” IV-käsivarsille? Monet lääkärit ovat kommentoineet käyttäessään erilaisia muita IV-harjoitusmalleja: “Toivon, että kaikilla potilaillamme olisi näin suuret laskimot.”

    Tämä malli mahdollistaa lääkäreiden opettaa tekniikoita ja saavuttaa alkuperäinen luottamus suurempien laskimoiden käsittelyssä ennen siirtymistä pienempiin ja vaikeammin saavutettaviin laskimoihin. Laskimoita voi tuntea palpoidessa sormella materiaalin pehmeän, kudosta muistuttavan pinnan yli – se tuntuu juuri kuin oikealta! Käsi-silmä-koordinaatio ja koettu kosketustuntuma näillä malleilla voidaan helposti siirtää potilashoitoon. Laskimoita palpoitaessa iho rullautuu aina hieman. Monet sairaalat ja kotihoitolaitokset käyttävät näitä harjoitusvälineitä varmistaakseen, että kaikkien työntekijöiden taidot arvioidaan, ylläpidetään, osoitetaan ja parannetaan jatkuvasti.

    Tämä malli on valmistettu Dermalike II™ materiaalista ja vähentää neulan vetämisen tarvetta 53% päästäessäsi käsiksi alla oleviin laskimoihin sekä parantuneella repeämisenkestävyydellä, jotta voidaan suorittaa suurempi määrä “neulanpistoja”. Ylimääräistä voimaa, joka on tarpeen muiden valmistajien yhä käyttämien lateksilaskimoiden saavuttamiseksi, ei tarvita Dermalike II™:n kanssa. Malliin kuuluu napsautettava suojus kudospatjan suojaamiseksi säilytyksen aikana. 100% lateksiton. Nämä kustannustehokkaat, pienet, kevyet ja tahraamattomat mallit ovat erinomainen työkalu työntekijöille harjoitella tekniikoita ja saavuttaa luottamusta työskennellessään vaskulaarisessa pääsyssä.

    Mitat 16,5 x 8,9 x 3,8 cm

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Harjoitusapuväline laskimopistoa varten kahdella suonella – Dermalike II™ Latex-vapaa, vaalea iho”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!