Tuotetunnus (SKU): 1009961
179  Excluding VAT
(223,75  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Adapter till elektronrör i D-serien och som är avsedd för anslutning av värmespänning genom säkerhetssladdar för experiment. Inkluderar en inre skyddande krets för att skydda den uppvärmande glödtråden mot överspänning. Måtten matchar den tvåpoliga kontakten för rören.

    Användningen av den tvåpoliga skyddande adaptern rekommenderas för ett flertal elektronrör i D-serien. Värmespänningen ska inte anslutas direkt till rören utan med säkerhetssladdar för experiment till adaptern. Adaptern är i sin tur elektroniskt ansluten till rören.

    Den skyddande adaptern fungerar som en skyddande krets för katodvärmaren mot överspänning och detta förhindrar att skada uppstår på den känsliga glödtråden i röret. Det integrerade reläet stängs av vid en värmespänning på ca 10,5 V DC och ca 8,5 V AC. Reläet slås på igen automatiskt efter att värmespänningen sänkts.
    På skollektioner eller under praktisk träning vid universitet motverkar adaptern sålunda felaktig drift av värmespänningens styrning.

    Den skyddande adaptern följer säkerhetsföreskrifterna för elektrisk mätning, styrning och laboratorieexperiment i enlighet med DIN EN 61010 del 1.

    Tekniska data:
    Kontakter: 4 mm säkerhetsuttag
    Avstängningsspänning: DC – ca 10,5 V; AC – ca 8,5 V
    Mått: ca 75 mm x 45 mm Ø (matchar rörets 2-poliga kontaktlock)
    Massa: ca 70 g

    Kompatibilitet:
    Rören i D-serien, för vilken den tvåpoliga skyddsadaptern är avsedd, finns listade under sektionen ”rekommenderade produkter” på denna sida.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Suojattu 2-napainen sovitin”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!