ORTHObones STANDARD Käsi & Kahva

Tuotetunnus (SKU): 1019619
89  Excluding VAT
(111,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Lukuun ottamatta tunnettuja ORTHObones PREMIUM -harjoitusluita, jotka ovat korkealaatuisia, 3B Scientific® tarjoaa nyt ORTHObones STANDARD -vaihtoehdon opintoryhmillesi. Opintoryhmien luut täyttävät seuraavat vaatimukset:

    • Anatomisesti oikeat
    • Realistinen haptiikka
    • Helppo käsitellä
    • 2-komponenttirakenne
    • Erinomaiset tulokset
    • Upea arvo rahalle

    Uudet ORTHObones STANDARD sisältävät kovan kortikaalisen luun ja pehmeämmän, sienimäisen luun (cancellous).

    2-komponenttirakenne edistää erittäin realistista haptiikkaa ja varmistaa näiden opintoryhmien luujen ulkonäön.

    ORTHObones STANDARDin pinta ei ole yhtä jäykkä kuin vastaava pinta ORTHObones PREMIUMissa ja on siksi sopivampi esimerkiksi medullaarisen naulaamisen suorittamiseen. Kaiken kaikkiaan uusia ORTHObones STANDARD -luita on helpompi mekaanisesti manipuloida.

    ORTHObones STANDARDin edut ovat erityisen ilmeisiä opintoryhmissä, joissa perustaidot tai kirurgiset menetelmät ja oikea implanttien käsittely ovat erityisen tärkeitä. Lisäksi ORTHObones STANDARD ovat anatomisesti oikeat, mikä tekee luita kustannustehokkaaksi vaihtoehdoksi perinteisille malleille, joita käytetään demonstraatioissa.

    SOVELLUSALUEET

    Jos olet kirurgi tai ortopedi, 3B Scientific® ORTHObones auttaa sinua optimoimaan taitojasi.

    Harjoittele uusia tekniikoita täydellisyyteen ja testaa säännöllisesti kykyäsi suorittaa yleisiä tekniikoita. Olitpa erikoistunut käsien tai jalkojen murtumiin, maxillofacial kirurgiaan tai lantion implantteihin, ORTHObones STANDARD tarjoaa sinulle kustannustehokkaan ja anatomisesti oikean valikoiman opintoryhmien luita. Olet täysin valmistautunut hoitamaan potilaitasi!

    Lääketieteellisten implanttien, endoproteesien ja vastaavien tuotteiden valmistajat voivat myös hyödyntää ORTHObones STANDARDia monin eri tavoin. Ensinnäkin voit kokeilla ja optimoida ORTHObones STANDARDin kehitysvaiheessa alhaisin kustannuksin. Toiseksi opintoryhmien ja esitysten osallistujat näkevät, miten tuotteesi käyttäytyvät realistisissa tilanteissa, ja osallistujat saavat tunteen siitä, miten luita voidaan käyttää.

    Mitat 47 x 12 x 4,1 cm

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “ORTHObones STANDARD Käsi & Kahva”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!