Tuotetunnus (SKU): 1013748
1 549  Excluding VAT
(1 936,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...

Accessories

Keinoveri, 1 litra

Although not the same viscosity as real blood, Life/form® simulation blood provides a sense of reality to any activity. For use with Life/form® Advanced Venipuncture and Injection Arm (W44216, W44217); Life/form® Venipuncture and Injection Demonstration Arm (number available upon request); Deluxe IV Training Arm (number available upon request); Venipuncture Training Arm (number available upon request); Life/form® Pediatric Arm (W44715); Life/form® Pediatric Head (W44101); Life/form® Central Venous Cannulation […]

79  Excluding VAT Delivery: 2-6 working days

Venöösi veri – gallona (noin 4l)

Vaikka Life/form® keinotekoisella verellä ei olekaan samaa viskositeettia kuin aidoilla verellä, se kuitenkin lisää todentuntua kaikenlaisissa toiminnoissa. Käytettäväksi Life/form® Edistyneen laskimopistoksen ja injektiovarren kanssa (W44216, W44661); Life/form® Laskimopistos- ja injektiovarsi demonstraatioita varten (tuotenumero pyydettäessä); Life/form® Lasten varsi (W44715); Life/form® Lasten pää (W44101); Life/form® Keskuslaskimokatetrointisimulaattori (W44017); Simulaattori sydänkatetrointiin Kokonaisvanhemmuuden ravitsemukselle ja Keskuslaskimokatetroinnille (W44015) sekä Life/form® Ensiapuvarsi […]

109  Excluding VAT Delivery: 2-6 working days
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Life/form® Ensiapukäsi näyttää ja toimii erittäin realistisesti. Tämä tekee harjoituksistasi todentuntuisia. Tuntuu ja näyttää kuin oikea käsi. Synteettistä verta voidaan järjestää niin, että se virtaa joko kyynärvarren viillosta tai katkenneesta peukalosta tai molemmista kohdista samanaikaisesti. Katkennut peukalo mahdollistaa erillisten ruumiinosien oikeaoppisen hoidon ja käsittelyn harjoittelun.

    Verenvirtausta voidaan säädellä aikaansaamaan joko laskimo- tai valtimovirtausta. Veri palautuu keräysalustalle uudelleenkäyttöä varten. Realistinen painepistetoiminto ranteessa ja olkavarressa. Opiskelijoiden on reagoitava juuri kuten todellisessa hätätilanteessa ja valittava sopiva menetelmä verenvuodon hallitsemiseksi ja haavan hoitamiseksi. Sisältää vinyylivarren haavoilla, katkaistulla peukalolla, keräysalustan, valtimopulssipallon, laskimovarastosäkin, noin litran verta Life/form®:lta, opetusoppaan ja kovan kantolaukun.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Ensiapu Käsivarsi”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!