Korvatreenaaja diagnostiikkaa ja toimenpiteitä varten

Tuotetunnus (SKU): 1017258
1 889  Excluding VAT
(2 361,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...

Accessories

Pneumaattinen Otoskooppisarja

Tämä jännittävä, pneumaattinen otoskopiakoulutuslaite tarjoaa virkistävän, lisäominaisuuden Life/form® diagnostiselle ja menettelylliselle korvakoulutusvälineelle (W44747). Vaikka pneumaattinen otoskopia on välttämätön korvan tutkimiseen, tutkimukset ovat osoittaneet, että useimmat tutkimukset suoritetaan väärin! Nyt tämän arvokkaan palautteen avulla tästä sarjasta opiskelijat, asukkaat ja harjoittavat lääkärit voivat oppia, kuinka luoda oikea ilmanpainetaso, joka on tarpeen tarkan pneumaattisen otoskopian suorittamiseksi tarkoituksena testata […]

1 279  Excluding VAT Delivery: 2-6 working days
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Nyt tämän uuden jännittävän kouluttajan avulla opiskelijat, asukkaat ja harjoittelevat lääkärit voivat hallita tarvittavat taidot ihmiskorvan tutkimiseen visuaalisten merkkien avulla esimerkiksi: yleisten sairauksien oikea diagnosointi, kuulokäytävän puhdistaminen, vieraan esineen poistaminen ja myringotomian suorittaminen korvatyynyn asettamisen kautta. Life/form® Korvakouluttaja diagnostiikkaan ja toimenpiteisiin on anatomisesti oikea. Todentuntuiset oikea ja vasen korvat opettavat diagnostisia ja toimenpidetekniikoita sekä ovat irrotettavissa helposti huoltoa ja säilytystä varten. Äärimmäisen realismin saavuttamiseksi välikorva voidaan täyttää erilaisilla nesteillä. Kouluttaja kontrolloi nesteen väriä ja koostumusta.

    Toinen ominaisuus, joka tekee tästä kouluttajasta lähes elävän, on yhdeksän diagnostisen kasetin sisällyttäminen, jotka sisältävät täysvärikuvia esittäen:
    • Normaali tärykalvo
    • Mucinous välikorvatulehdus
    • Seroottinen välikorvatulehdus ilmaneste-tasolla
    • Krooninen välikorvatulehdus pienillä ja suurilla tärykalvon perforaatioilla
    • Kaksi näkymää atticus kolesteatoomasta
    • Kollaboinut välikorva korvatulehduksen vuoksi
    • Tympanoskleroosi

    Kouluttaja toimitetaan täydellisenä kahdella korvalla, arviolta 100 esileikatulla tärykalvolla, erikoissuunnitellulla korvavahalla, standardikasetilla välikorvasta ruiskulla, säädettävällä jalustalla ja kovalla kantolaukulla. Otoskoopit, tuuletusputket ja kirurgiset instrumentit eivät sisälly.

    Mitat 45,7 x 27,9 x 25,4 cm

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Korvatreenaaja diagnostiikkaa ja toimenpiteitä varten”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!