ZOLL AED-koulutuspaketti HLR Bradin kanssa

Tuotetunnus (SKU): 1018859
1 489  Excluding VAT
(1 861,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...

Accessories

AED Trainer Plus 2

AED Trainer 2 tarjoaa erilaisia simulaatioita, joiden avulla vastaajat voivat tutustua AED-laitteeseen. Tämä koulutuslaite tarjoaa simuloituja sähköiskuja eikä sillä ole korkeajänniteominaisuuksia, mikä takaa turvallisuuden koulutuksen aikana. Se on esiasetettu 10 koulutusskenaariolla, jotka simuloivat realistisia äkillisen sydänpysähdyksen jaksoja. Kouluttajaa voidaan myös käyttää minkä tahansa nukken kanssa. Ohjelmisto ja manuaali ovat saatavilla vain englanniksi. Mitat 35,6 x […]

909  Excluding VAT Delivery: 2-6 working days
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Tämä laite antaa opiskelijoille mahdollisuuden harjoitella realistista laitteiden käsittelyä käyttämällä AHA:n suosittelemia harjoitusskenaarioita. Identtinen graafinen käyttöliittymä täydellä ääni- ja visuaalisilla kehotteilla jäljittelee AED Plus -laitteen omaa ulkonäköä ja toimintaa. Näyttöviestit, kuultavat äänet ja puhekomennukset ohjaavat käyttäjää kaikissa pelastustoimenpiteissä saapumisesta paikalle ja avun huutamisesta sydänkohtauksen hoitoon ja sähköiskujen antamiseen. Kätevästi kannettava kaukosäädin opettajankäyttöön on ohjelmoitu etukäteen kahdeksalla erilaisella AED-harjoitusskenaariolla Amerikan Sydänliitolta (AHA) ja tarjoaa manuaalisen skenaario-ominaisuuden plus kiinteät tyynyt, matalan akkutason ja avunpyyntösimulaatiot. Harjoituslaite toimii kuudella ”C” kennoakulla (ei sisälly) tai AC-sovittimella.
    Toimitetaan harjoituselektrodisarjan, harjoituskaukosäätimen, AC-sovittimen, käsikäyttöisen johdon, käyttöoppaan, toimintaohjeen ja kantolaukun kanssa.
    Toimitetaan kahdessa laatikossa: 28′ x 17″ x 10″ ja 17″ x 12″ x 16″.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “ZOLL AED-koulutuspaketti HLR Bradin kanssa”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!