Tuotetunnus (SKU): 1018858
1 289  Excluding VAT
(1 611,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...

Accessories

AED Trainer Plus 2

AED Trainer 2 tarjoaa erilaisia simulaatioita, joiden avulla vastaajat voivat tutustua AED-laitteeseen. Tämä koulutuslaite tarjoaa simuloituja sähköiskuja eikä sillä ole korkeajänniteominaisuuksia, mikä takaa turvallisuuden koulutuksen aikana. Se on esiasetettu 10 koulutusskenaariolla, jotka simuloivat realistisia äkillisen sydänpysähdyksen jaksoja. Kouluttajaa voidaan myös käyttää minkä tahansa nukken kanssa. Ohjelmisto ja manuaali ovat saatavilla vain englanniksi. Mitat 35,6 x […]

909  Excluding VAT Delivery: 2-6 working days
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Harjoittelu AHA-skenaarioissa: • Tarjoaa sekä ääni- että kirjallisia kehotteita englanniksi • Harjoituspatjojen johdot, jotka liitetään laitteen takapuolelle • Äänenvoimakkuuden säätö • Suuri LCD-näyttö kirjallisia kehotteita varten • Matalan akun tason ilmaisin • Toimii 9 V paristolla. Valmistele opiskelijat hätätilanteisiin Life/form® universaalin AED-kouluttajan avulla. Paina vain nappia asettaaksesi tapahtumakulun, joka auttaa opiskelijoita oppimaan sopivat toimenpiteet sekä ”sokki”- että ”ei-sokki”-tilanteissa. Kouluttaja voi valita neljästä koulutusskenaariosta manuaalista ja kädet vapaana -koulutusta varten. Kun skenaario on valittu, kouluttaja määrää sopivat toimet ja vastaukset opiskelijalle. Kevyt ja kompakti kouluttaja, joka tulee uudelleenkäytettävien patjojen ja elektrodisarjojen, 9 V pariston ja käyttöohjeiden kanssa. Brad™ CPR-nukke: tämä edullinen CPR-nukke on valmistettu pehmeästä realistisesta vinyyliplastista polyuretaanivaahtomuovin päällä ”ihmismäisen” tunteen saavuttamiseksi. Ominaisuuksiin kuuluu: pidempi ylävartalo realistisia Heimlich-manöövereitä varten; realistinen pään kallistus ja leuan nosto hengitystien avaamiseksi; voidaan helposti manipuloida simuloimaan hengitystien tukkeutumista tai tukehtumistilanteita sekä käyttäjäystävällinen keuhko-/hengitystiesuunnittelu, joka eliminoi puhdistustarpeen. Pakkaukseen sisältyy kolme suu-/nenäosaa ja kolme heitettävää keuhko-/hengitystiejärjestelmää. Mukana tulee nylonkantolaukku ja polvisuojat.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “AED-kouluttaja Brad™-elvytysnukella”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!