Harjoituspallo – YB03 – 75cm – Musta

Tuotetunnus (SKU): 17-42-134
59  Excluding VAT
(73,75  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    YB03 HMS on kestävä harjoituspallo, joka on valmistettu erityisestä kumista, jossa on puhkeamaton teknologia. Tämän ansiosta, jos palloon tulee halkeama, pallo menettää ilmaa vähitellen, mikä suojaa käyttäjää äkilliseltä putoamiselta harjoituksen aikana.
    Erityinen pallon rakenne tarkoittaa, että keho ei liu’u sen pinnalla harjoituksen aikana. Lisäksi pallon puolikas on peitetty kuviolla, joka edistää nopeampaa lihasten palautumista. Harjoituksen aikana piikit hierovat kehoamme luonnollisesti, mikä vähentää mikrovammoista johtuvaa kipua.
    Gymballien suosio perustuu niiden korkeaan tehokkuuteen. Tämä johtuu harjoituksen aikana suoritettavien harjoitusten erityispiirteistä. YB03 HMS pallo antaa sinulle mahdollisuuden lisätä tehokkuutta. Se on myös hyvä lisä tavalliseen harjoitteluun osiin, jotka sisältävät tasapainoharjoituksia.
    Harjoittelu YB03 HMS pallolla aktivoi posturaaliset lihakset ja tämän ansiosta auttaa käyttäjää parantamaan paitsi kestävyyttään myös korjaamaan ryhdin puutteita. Tämän seurauksena voimme parantaa vatsan, jalkojen ja käsivarsien lihasvoimaa sekä nivelten notkeutta sekä saavuttaa oikean kehon muodon. Tästä syystä pallo on erinomainen harjoitusväline ihmisille, jotka viettävät istumatonta elämää.
    Sinulle tulee olemaan helppoa löytää erilaisia käyttötarkoituksia YB03 HMS pallolle. Perinteisen voimistelun ja aerobic-harjoittelun lisäksi pallo toimii myös erittäin hyvin erilaisten liikuntahäiriöiden terapiassa. Suosittelemme palloa liikuntaklubeille, joissa se nauttii suurta kiinnostusta, ja kaikille, jotka haluavat huolehtia terveydestään tehokkaalla tavalla poistumatta kodin mukavuudesta.

    Specifikaatio:

    Musta väri
    Pallon halkaisija: 75 cm
    Materiaali: PVC
    Pumppu sisältyy settiin
    Maksimikuormitus: 250 kg
    Liukumaton rakenne
    Paino: 1,53 kg

    Kommentit:

    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Harjoituspallo – YB03 – 75cm – Musta”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!