Harjoitussetti – TX11

Tuotetunnus (SKU): 17-35-012
69  Excluding VAT
(86,25  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    TX11 HMS on treeninauhasetti, joka mahdollistaa satojen harjoitusten suorittamisen oman painosi avulla.
    Tämä setti sisältää treeninauhat kädensijapäillä, metallisen karbiinihakan ja ovenkahvan. Kahvat on peitetty materiaalilla, joka estää käden liukumisen harjoittelun aikana.
    TX11 HMS treeninauhat antavat sinulle mahdollisuuden säätää pituutta harjoituksen tai harjoittelijan kehon rakenteen mukaan. Kun tällaista harjoitusta suoritetaan, lihakset voittavat painovoiman vetovoiman ja lisäävät omaa kehonpainoasi. Tämä mahdollistaa lihasten tasaisen kehittymisen ilman pelkoa nivelten ja selkärangan kuormittamisesta. Harjoittelu TX11:llä kehittää voimaa, tasapainoa, nivelten notkeutta ja kuntoa.
    Lisäetu treenaamisessa TX11 HMS treeninauhoilla on, että monien lihasryhmien työskentely voidaan suorittaa samanaikaisesti mukaan lukien syvät lihakset, jotka ovat vastuussa oikeasta asennosta ja kehon muodon stabiloinnista.
    Harjoittelu TX11 HMS treeninauhoilla on omistettu kenelle tahansa riippumatta aikaisemmasta kokemustasosta. Harjoittelun vaikeusastetta voidaan helposti säätää muuttamalla kehon kallistuskulmaa suhteessa alustaan. Tuote on erinomainen tapa, nykyaikaisen harjoittelun hengessä, ylläpitää ristimuodostelmaa.
    TX11 HMS malli on valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista. Tämän ansiosta sen käyttäjät voivat olla varmoja turvallisuudestaan ja mukavuudestaan. Ystävällinen kokoamisjärjestelmä mahdollistaa vapaan valinnan harjoittelupaikasta, mikä antaa vapauden tunteen ja lisäksi lisää motivaatiota harjoituksiin.

    Spesifikaatio:

    Materiaali: PP, teräs, NBR (kahvat)
    Treeninauhojen säätö: 120 – 310 cm
    Akselin pituus: 100 – 150 cm
    Kahvan leveys: 13 cm
    Setti sisältää:

    Treeninauhat metallisella karbiinihakalla
    Kahvat

    Maksimikuormitus: 250 kg

    Kommentit:

    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Harjoitussetti – TX11”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!