Treenisetti – DD10 + Treeninauha

Tuotetunnus (SKU): 17-33-141
129  Excluding VAT
(161,25  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Esittelemme harjoitussetin, joka voi kiinnittää harjoitusnauhat tankoon DD10. Tällainen yhdistelmä tarjoaa monia erilaisia harjoitusmahdollisuuksia. Harjoitusnauhoja voidaan käyttää perusharjoitteluun, lämmittelyyn, liikkuvuusharjoituksiin sekä apuna ja tukena tietyissä harjoituksissa. Juuri tällainen harjoitus on tempaus. Tämä on houkutteleva valinta henkilöille, jotka ovat juuri aloittaneet harjoitusseikkailunsa. Kokeneemmille käyttäjille harjoitusnauhojen käsittely toimii sarjan lopussa, kun harjoittelu vaatii painojen nostamista. Venytetty harjoitusnauha polvesta tai jaloista helpottaa lihaksia hieman, mikä mahdollistaa käyttäjän keskittyä asianmukaiseen tekniikkaan. Aloittelijoille tarjotaan mahdollisuus, joka ei ollut saavutettavissa aiemmin, tehdä leuanvetoja tangossa.

    Jos haluat suorittaa harjoittelua harjoitusnauhojen kanssa, yleinen ongelma on, että nauhoille ei ole kiinnityspaikkaa. Tämän setin kanssa tämä ei ole ongelma. Harjoitusnauhat voidaan helposti kiinnittää tankoon ja seurauksena monet harjoitukset eri lihasryhmille voidaan suorittaa niiden avulla. Harjoitukset rintalihaksille, leveimmälle selkälihakselle, bicepsille, tricepsille tai jalkalihaksille eivät myöskään ole ongelma. Tällainen setti mahdollistaa koko kehon monipuolisen harjoittelun. Lisäetu on, että sekä tanko että kumi ovat korkealaatuisia tuotteita.

    DD10 on vankka tanko ja sen pääetu on toiminnallisuus. Tämä ilmenee siinä, että tanko voidaan asentaa sekä seinään että kattoon.

    Tankon kahvoissa on kumia käsien liukumisen estämiseksi. Tämän ansiosta voimme saada turvallisen otteen, joka on erittäin tärkeää leuanvedoissa. Tämä vaikuttaa suoraan turvallisuuteen ja käyttömukavuuteen. Kahvojen välimatkaa voidaan nopeasti ja helposti säätää viiden saatavilla olevan tason välillä. DD10 antaa sinun vaihtaa kahvoja. Tämä on mahdollistettu varustamalla tuote lisäkahvoilla. Siksi on mahdollista saavuttaa alaote, yläote tai neutraali ote. Houkutteleva lisä on epäilemättä nyrkkeilysäkin pidike. Pidike kestää jokaisen harjoituksen, mikä on taattu 3 mm paksuisella levyllä, jota on käytetty pidikkeen rakenteessa. DD10 on vakaa ja voimakas tuote. 8 kiinnitysreikää, joiden halkaisija on 11 mm, mahdollistavat tuotteen vakaan ja turvallisen asentamisen seinään tai kattoon. Harjoitusnauhat, erityisesti tämä suljettu ympyrämuotoilu, mahdollistavat vielä useampien lihasten osallistumisen harjoitusponnisteluihisi. Tämä puolestaan takaa vahvan ja tehokkaan harjoittelun.

    Kumi on valmistettu vahvasta ja joustavasta lateksista, mikä antaa nauhoille pitkän käyttöiän sekä tasaisen vastuksen yleisesti jokaisen harjoituksen aikana.

    Säännöllinen harjoittelu harjoitusnauhojen kanssa antaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa jokaista lihasosaa tehokkaalla tavalla, lisätä nivelten joustavuutta ja polttaa tarpeetonta rasvakudosta samalla kun voima paranee.

    Tankosetti plus harjoitusnauhat tuovat sinut helposti fyysisen aktiivisuuden ja harjoittelun maailmaan. Se on täällä jo, aina.

    Specifikaatio:

    Tanko:

    Materiaali: teräs, kumi
    Etäisyys katosta uloimpaan kohtaan: 54 cm
    Etäisyys seinästä uloimpaan kohtaan: 30 cm
    Kahvojen välimatka:

    Leveä ote / Tangon ote: 85 cm – 105 cm (voidaan säätää joka 2,5 cm kummallakin puolella)
    Neutraali ote: 24 cm – 44 cm (voidaan säätää joka 2,5 cm kummallakin puolella)

    Kahvan pituus: 12 cm
    Kahvan halkaisija: 29 mm
    Nyrkkeilysäkin pidikkeen reiän halkaisija: 11 mm
    Pidikkeen paksuus nyrkkeilysäkille: 3 mm
    Maksimaalinen käyttäjäpaino: 150 kg
    Tuotteen paino: 8 kg

    Kumi:

    Materiaali: lateksi
    Mitat:
    Keltainen:

    Pituus: 2 080 mm
    Leveys: 6,4 mm
    Paksuus: 4,5 mm
    Kuormitusväli: 1,81 – 5,44 kg

    Punainen:

    Pituus: 2 080 mm
    Leveys: 13 mm
    Paksuus: 4,5 mm
    Kuormitusväli: 6,8 – 15,88 kg

    Sinimusta:

    Pituus: 2 250 mm
    Leveys: 21 mm
    Paksuus: 5 mm
    Kuormitusväli: 13,5 – 27 kg

    Oranssimusta:

    Pituus: 2 250 mm
    Leveys: 29 mm
    Paksuus: 5 mm
    Kuormitusväli: 18 – 40,5 kg

    Kommentit:

    Ei tarkoitettu kaupalliseen käyttöön
    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Treenisetti – DD10 + Treeninauha”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!