Treenisetti – PWL8306 + PST04 + Treeninauha

Tuotetunnus (SKU): 17-33-147
179  Excluding VAT
(223,75  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Esittelemme sarjan, joka yhdistää PWL8306-telineen, treeninauhat ja painovyön. Tällainen yhdistelmä tarjoaa monia harjoittelumahdollisuuksia. Telineen päätarkoitus on mahdollistaa niin kutsuttujen dippien suorittaminen. Urheilun aloittelijoille tämä harjoitus voi olla vaikea ja jopa mahdoton suorittaa. Sarjan jäljellä olevat osat varmistavat, että voit nauttia tästä harjoituksesta jokaisella yksittäisellä kehitystasolla. Tilanteessa, jossa harjoittelu omalla kehonpainolla on edelleen haaste, palaa treeninauhojen pariin. Kiedottuna telineen ympärille nauhat tukevat kättä täysin. Näin kehitämme tekniikkaamme ja erilaisten kuormitusvaihtoehtojen ansiosta voimme rakentaa voimaa omaan tahtiimme. Kun olemme harjoitelleet tätä tarpeeksi, lopulta on mahdollista suorittaa harjoitus ilman apua. Oman kehonpainon käyttäminen ei silloin ole ongelma. On kuitenkin muistettava, että voima jatkaa kasvuaan ja jossain vaiheessa oma kehonpaino ei ole riittävä. Silloin vyö on korvaamaton. Voimme helposti ripustaa vyöhön niin paljon lisäpainoja kuin tarvitsemme. On tärkeää muistaa, että treeninauhat yhdessä PWL8306:n kanssa tarjoavat paljon enemmän käyttömahdollisuuksia kuin vain apua dippeihin. Kun olemme kiinnittäneet treeninauhat telineeseen, saamme mahdollisuuden suorittaa suuren määrän harjoituksia eri lihasryhmille. Sarjan kaikki osat ovat korkealaatuisia, mikä takaa turvallisuuden harjoitusten aikana.

    Materiaalit, joita on käytetty PWL8306:n rakentamisessa, takaavat paitsi erittäin hyvän vakauden ja tuotteen kestävyyden, myös sen, että teline on erittäin kevyt. Telineen siirtäminen paikasta toiseen ei siis ole ongelma. Erityinen vaahto, joka on sijoitettu kahvaan, estää käden liukumisen ja ei aiheuta epämukavuutta otteessa.

    Alakahvojen ansiosta on mahdollista tehdä erittäin voimakkaita käsivarsien taivutuksia harjoituksen aikana. Tämän seurauksena saamme mahdollisuuden venyttää lihasta voimakkaasti kaikenlaisissa liikkeissä, mikä edistää nopeampaa lihaskasvua. Yläkahvoissa, kun keho on asetettu, riippuu siitä, kuinka voimakkaasti sitoutamme rinnan tai tricepin työhön. Jos kallistamme itseämme eteenpäin harjoituksen aikana, voimakkain lihas on rinta ja jos pidämme suoran asennon, keskitymme tricepsiin.

    Treeninauhat, erityisesti tämä suljettu ympyrämuotoilu, mahdollistavat vielä useampien lihasten sitoutumisen harjoitteluponnisteluihisi. Tämä takaa vuorostaan vahvan ja tehokkaan harjoittelun. Kumi on valmistettu vahvasta ja joustavasta lateksista, mikä antaa nauhoille pitkän käyttöiän sekä tasaisen vastuksen yleisesti jokaisen harjoituksen aikana. Säännöllinen harjoittelu treeninauhoilla antaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa jokaista lihasosaa tehokkaasti, lisätä nivelten joustavuutta ja auttaa polttamaan tarpeetonta rasvakudosta samalla kun voima paranee.

    Vyössä on teräsketju, joka antaa sinulle mahdollisuuden ripustaa painot. Tämä mahdollistaa vyön painon nopean ja helpon säätämisen. Lyhyet lenkit tekevät ketjusta helpon laskea alas jokaisen yksittäisen taivutuksen jälkeen. Vyön muoto auttaa minimoimaan kuormituksen alaselässä. Tämä on turvatoimi välttääkseen kivuliaita vammoja harjoitellessa erittäin raskaiden painojen kanssa.

    Tällainen monipuolinen sarja tulee täyttämään vaativimmankin käyttäjän odotukset ja sen tulisi olla jokaisessa kotikuntosalissa.

    Specifikaatio:

    Teline:

    Materiaali: teräs, PU-vaahto
    Mitat:

    Pituus: 88 cm
    Leveys: 66,5 cm
    Korkeus: 107 cm

    Kahvojen välinen etäisyys:

    Yläkahva: 63 cm
    Alakahva: 61 cm

    Kahvojen pituus:

    Yläkahva: 14,5 cm
    Alakahva: 11 cm

    Kahvojen halkaisija:

    Yläkahva: 44 mm
    Alakahva: 31 mm

    Rungon poikkileikkaus (suorakulmainen): 70 x 30 mm
    Rungon poikkileikkaus (pyöreä): 30 mm
    Teräksen paksuus: 1,2 mm
    Maksimikuormitus: 150 kg

    Vyö:

    Materiaali: neopreeni
    Ketju: teräs
    Pituus: 720 mm
    Leveys: 180 mm
    Paksuus: 6 mm
    Maksiminosto: 150 kg

    Treeninauhat:

    Materiaali: lateksi
    Mitat:

    Musta GU05:

    Pituus: 2 080 mm
    Leveys: 22 mm
    Paksuus: 4,5 mm
    Kuormitusväli: 3,4 – 29,48 kg

    Vihreämusta GU06:

    Pituus: 2 250 mm
    Leveys: 17 mm
    Paksuus: 5 mm
    Kuormitusväli: 9 – 22,5 kg

    Violetti GU05:

    Pituus: 2 080 mm
    Leveys: 32 mm
    Paksuus: 4,5 mm
    Kuormitusväli: 8,8 – 38,56 kg

    Oranssimusta GU06:

    Pituus: 2 250 mm
    Leveys: 29 mm
    Paksuus: 5 mm
    Kuormitusväli: 18 – 40,5 kg

    Sarjaan kuuluu:

    Monitoimiteline
    Painovyö
    Neljä treeninauhaa

    Kommentit:

    Ei tarkoitettu kaupalliseen käyttöön
    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Treenisetti – PWL8306 + PST04 + Treeninauha”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!