Treenisetti – DC31 + Treeninauha

Tuotetunnus (SKU): 17-33-151
149  Excluding VAT
(186,25  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Esittelemme harjoitussetin, joka yhdistää tangon DC31 harjoitusnauhoihin. Tällainen yhdistelmä tarjoaa käyttäjälle monia erilaisia harjoitusmahdollisuuksia. 6 harjoitusnauhaa ja Theraband-kuminauha voidaan kiinnittää tankoon. Tangossa kiinni olevat harjoitusnauhat suoriutuvat painolevyjen tehtävästä. Harjoitusnauhoilla on kuitenkin etu, jota levyillä ei ole, nimittäin se, että ne tarjoavat käyttäjälle epätasaisen kuormituksen. Kuormitus kasvaa, kun harjoitusnauhaa vedetään tiukemmalle, ja useimmissa harjoituksissa maksimaalinen kuormitus saavutetaan samanaikaisesti korkeimman lihaskireyden kanssa. Harjoitusnauhojen avulla, joilla on erilaiset kuormitusalueet, voimme sovittaa tietyn harjoituksen. Kahta harjoitusnauhaa voidaan käyttää samanaikaisesti tai erikseen. DC31:n harjoitusnauhojen yhdistelmä mahdollistaa harjoitusten määrän merkittävän laajentamisen. Tämän setin ansiosta voimme harjoittaa jokaista yksittäistä lihasosaa alkaen kyynärvarresta ja kulkea kehon läpi päätyen pohkeisiin. Kookkaat urheilijat ja kokeneet harjoittelijat löytävät sovelluksia ja hyötyvät harjoituksista, jotka suoritetaan harjoitusnauhan ja tangon DC31 avulla. Lisäetu on, että tanko ja harjoitusnauhat ovat korkealaatuisia tuotteita.

    Tanko on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, mikä takaa poikkeuksellisen tuotteen kestävyyden. Kahvaosat on peitetty miellyttävältä tuntuvalla vaahdolla. Vaahto ansiosta tanko pysyy hyvin käsissä etkä menetä otetta harjoittelun aikana. Vaahto suojaa myös jäljiltä ja kulumiselta. Korkea laatu, maksimaalinen hyöty ja fantastinen ulkonäkö ovat tämän setin erottavia ominaisuuksia.

    Harjoitusnauhat, erityisesti tämä suljettu ympyrämuotoilu, mahdollistavat vielä useampien lihasten osallistumisen ponnisteluihin. Tämä takaa puolestaan vahvan ja tehokkaan harjoittelun. Harjoitusnauhat on valmistettu vahvasta ja joustavasta lateksista, mikä antaa nauhoille pitkän käyttöiän. Säännöllinen harjoittelu harjoitusnauhoilla antaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa jokaista lihasosaa tehokkaasti, lisätä nivelten joustavuutta ja auttaa polttamaan tarpeetonta rasvakudosta samalla kun voima paranee.

    Tämä harjoitussetti harjoitusnauhoineen ja tankoineen on erinomainen harjoitusväline jokaiseen kotikuntosalille. Tämä setti antaa sinulle mahdollisuuden nauttia fyysisestä aktiivisuudesta jokaisessa harjoittelukehityksesi vaiheessa.

    Specifikaatio:

    Tanko:

    Materiaali: teräs, vaahto, TPR, PP
    Tangon mitat: 920 x 25 mm
    Harjoitusnauhojen pituus: 910 mm
    Ripustettavien nauhojen kuormitusalue: 1 – 13 kg

    Harjoitusnauhat:

    Materiaali: lateksi
    Mitat:

    Ruusunmusta:

    Pituus: 2 250 mm
    Leveys: 13 mm
    Paksuus: 5 mm
    Kuormitusalue: 6,75 – 18 kg

    Vihreänmusta:

    Pituus: 2 250 mm
    Leveys: 17 mm
    Paksuus: 5 mm
    Kuormitusalue: 9 – 22,5 kg

    Sinisenmusta:

    Pituus: 2 250 mm
    Leveys: 21 mm
    Paksuus: 5 mm
    Kuormitusalue: 13,5 – 27 kg

    Oranssinmusta:

    Pituus: 2 250 mm
    Leveys: 29 mm
    Paksuus: 5 mm
    Kuormitusalue: 18 – 40,5 kg

    Kommentit:

    Ei tarkoitettu kaupalliseen käyttöön
    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Treenisetti – DC31 + Treeninauha”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!