Käsipaino- ja levytankosetti – SGZ230 PRO – 6 in 1 – 30 kg

Tuotetunnus (SKU): 17-57-067
249  Excluding VAT
(311,25  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    SGZ 6-i-1 on innovatiivinen ja monitoiminen painosarja HMS-merkiltä.
    Käsipaino vaihdettavilla painoilla on klassikko ja samalla olennainen osa jokaista kotikuntoilutilaa; mutta usein käy niin, että se ei riitä ja on ostettava jotain muuta. Nyt sinun ei tarvitse tehdä niin! Esittelemme sarjan SGZ230 HMS, eli 6-in-1 sarjan, joka sisältää:

    2 x käsipaino
    1 x levytanko
    1 x kahvakuula
    2 x punnerrustuki
    1 x käsipaino kolmella kahvalla
    2 x käsipaino kahdella kahvalla

    Tällaista sarjaa ei ole ollut olemassa ennen nyt.
    Korkealaatuinen materiaali
    Levyt on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä. Teräksen sopivan joustavuuden ja kovuuden ansiosta se on erittäin kestävä vaurioita vastaan. Lisäsuojana jokaisen kumilevyn ympärillä on suojus. Tällainen ratkaisu suojaa paitsi itse levyjä vaurioilta myös alustaa, jolle painot lasketaan. Kotikuntoilutilassa tämä on tietenkin erittäin tärkeää. Suojatoiminnon lisäksi kumi tarjoaa myös vaimennusvaikutuksen sekä äänieristysominaisuuden. Kaikki kahvat on varustettu liukumattomalla materiaalilla, joka takaa turvallisen otteen. Tangon liitoskohta on varustettu erityisellä vaahtomuovilla, joka vaikuttaa suoraan mukavuuteen käyttäjän suorittaessa levytankoharjoituksia.
    Virheellinen harjoituskyky
    Itse käsipainot tarjoavat käyttäjälle monia erilaisia harjoitusmahdollisuuksia, mutta kaikki tämän sarjan osat takaavat, että monenlaisia harjoituksia voidaan suorittaa ilman apua. 6-in-1 sarja antaa sinulle mahdollisuuden harjoittaa kaikkia lihasryhmiä ja käsitellä niitä tavalla, joka ei tee harjoituksista yksitoikkoisia tai aiheuta lihasten pysähtyneisyyttä.
    Käsipainot
    Käsipainoilla suoritamme harjoituksia, jotka aktivoivat eri lihasryhmiä. Käsipainojen etuna on epävakauden elementti. Harjoituksen aikana monet stabiloivat lihakset aktivoituvat, mikä tekee harjoittelusta tehokkaampaa. Käsipainoissa on kierretyt päät painoille, joiden halkaisija vastaa täydellisesti painolevyjen reikien halkaisijaa, mikä tekee painojen vaihdosta erittäin helppoa. Tähtilukot vastaavat levyjen vakaa sijoittamisesta tankoihin, jotka voidaan helposti muuttaa levytangoksi.
    Levytangot
    Levytanko on myös monipuolinen väline mahdollisten harjoitusten määrän ja aktivoitavien lihasryhmien osalta. Sen rakenteen vuoksi levytanko on vakaampi kuin käsipainot, ja siksi voimme käyttää suurempia painoja. Levytanko on myös hyvä ratkaisu niille, jotka ovat juuri aloittaneet voimaharjoittelun seikkailun, koska lihastietoisuus on heikompi kuin myöhemmissä vaiheissa. Tämän sarjan levytanko luodaan erityisellä yhdistelmällä kahta lyhyttä tankoa. Käsipainojen päät ruuvataan yhteen liitoksen kanssa. Keskiosa on varustettu ergonomisella vaahtomuovilla, joka varmistaa, että epämukavuuden tunteita ei sallita suoritettaessa esimerkiksi kyykkyjä levytangolla.
    Kahvakuulat
    Kahvakuula on väline, jota käytetään funktionaaliseen ja yleiseen kehitysharjoitteluun, ja se johtuu monista eri käyttötarkoituksista. Kahvakuulalla suoritetut harjoitukset aktivoivat syviä lihaksia, jotka vaikuttavat muun muassa oikeaan kehon asentoon. Tämän sarjan avulla on erittäin helppoa luoda kahvakuula. Erityiseen telineeseen lisätään niin monta levyä kuin voimme vastata ja kiristetään sitten kahva. Paino on vaihdettavissa, ja tämän ansiosta harjoituksemme voivat edistyä. Voimme myös vapaasti valita painot yksittäisiin harjoituksiin.
    Käsipainot kolmella kahvalla
    Jotkut harjoitukset ovat helpompia ja mukavampia, kun voit tarttua painoon kahdelta puolelta. Kädet toimivat symmetrisesti, samalla kun ote on turvallinen, jotta voit keskittää kaiken huomiosi oikeaan harjoitukseen.
    Käsipainot kahdella kahvalla
    Voit ruuvata yhden tai kaksi lisäkahvaa käsipainoon. Yhden kahvan vaihtoehto on hyödyllinen, kun haluamme suorittaa yhdistelmäharjoituksen ja nopeasti siirtyä levytangosta kahvakuulaan. Kiristämme vain yhden kahvan ja saamme siten käsipainon, joka tässä tapauksessa toimii kahvakuulana. Tämä ratkaisu helpottaa myös niin kutsutun French press -harjoituksen suorittamista käsipainolla.
    Punnerrustuet
    Käsipainoihin ruuvattavat kahvat voidaan myös käyttää punnerrustukena. Nämä tuet antavat käyttäjälle mahdollisuuden tehdä voimakkaampia käsivarsien taivutuksia harjoittelun aikana. Tämän ansiosta keho voi ylittää kämmenen liikkeen aikana, mikä mahdollistaa rintalihasten venyttämisen enemmän. Tuloksena lihas kehittyy suuremmassa määrin.
    SGZ on vielä yksi sarja. Tuote, joka sen lukemattomien mahdollisuuksien ansiosta tulisi olla jokaisessa kotikuntoilutilassa. Sinun täytyy vain omistaa se!

    Erittely:

    Materiaali: teräs, kumi
    Tangon mitat:

    Kokonaispituus: 40 cm
    Kahvaosan pituus: 12,8 cm
    Lastauspäiden pituus: 13,6 cm
    Halkaisija: 24 mm
    Kahvan halkaisija: 34 mm

    Yhdistelmämitat:

    Pituus: 40 cm
    Halkaisija: 67 mm

    Kahvakuulatelineen mitat:

    Tason pituus: 15,8 cm
    Halkaisija: 24 mm

    Punnerrustukien mitat:

    Pidikkeen pituus: 13 cm
    Kahvan halkaisija: 25 mm
    Telineen korkeus: 13,5 cm

    Levyjen mitat:

    2,5 kg – 15 x 2,9 cm (8 kpl)
    1,25 kg – 12 x 2,5 cm (4 kpl)
    0,5 kg – 9,5 x 1,7 cm (4 kpl)

    Tangon paino: 1 213 g
    Liitoksen paino: 912 g
    Kahvakuulatelineen paino: 843 g
    Klipsien paino: 140 g
    Sarjan kokonaispaino: 31 kg

    Kommentit:

    Ei tarkoitettu kaupalliseen käyttöön
    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Käsipaino- ja levytankosetti – SGZ230 PRO – 6 in 1 – 30 kg”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!