Kahvakuula – KGC – 6 kg

Tuotetunnus (SKU): 17-64-051
69  Excluding VAT
(86,25  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    KGC06 HMS Kettlebell – valurautapaino kumipäällysteellä. Sen pääedut ovat kromattu kahva, täydellinen valaminen ja esteettinen viimeistely.
    Väline on valmistettu parhaista materiaaleista. Nämä materiaalit ovat kromattua valurautaa, joka on päällystetty erityisellä kestävällä kumilla.
    Ergonominen muoto ja kromattu kahva takaavat turvallisuuden harjoittelun aikana. Tarkka suoritus varmistaa painon vakauden intensiivisen harjoittelun aikana.

    Kettlebellit ovat voimisteluvälineitä, joilla on erittäin laaja soveltuvuus. Kettlebellin avulla voit suorittaa harjoituksia, jotka käytännössä aktivoivat kaikki lihasryhmät.
    KGC HMS on myös hyvä lisä vapailla painoilla tehtävään harjoitteluun. Kettlebelleillä harjoittelu tekee lihaksistasi vahvemmat ja kehittää fyysistä koordinaatiota täydellisesti, samalla kun kehon yleinen tehokkuus kasvaa.
    HMS-tuotteen etuna on mahdollisuus suorittaa niin kutsuttuja Multiplikaattoriharjoituksia. Nämä aktivoivat lisäksi lihasryhmiä, jotka usein jäävät huomiotta klassisessa voimaharjoittelussa.

    Spesifikaatio:

    Materiaali: kumipäällysteinen valurauta
    Kahva: kromattu, ergonominen
    Paino: 6 kg

    Kommentit:

    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Kahvakuula – KGC – 6 kg”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!