Työpöytä – Tila

Tuotetunnus (SKU): MDD-STATUS
Category
From: 1 269  Excluding VAT
(1 586,25  incl. VAT)
Delivery: 14-24 working days 14-24 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Poista

Accessories

Suuri konferenssipöytä 8-22 henkilölle – Tila

Konferenssipöytä STATUS-kokoelmasta on täydellinen yhdistelmä perinteitä ja modernia lähestymistapaa. Esteettisyyden ja ergonomian sekoitus varmistaa mukavuuden jokapäiväisessä työssä ja kokouksissa. Hillityt ruskean sävyt mahdollistavat paitsi perinteisten toimistojen tai konferenssitilojen sisustamisen, myös tyylikkään kontrastin moderneihin sisätiloihin. Pöytä on suunnattu henkilöille, jotka haluavat lisätä tyylikkään kosketuksen toimistoonsa. Kiinteä korkeus 76 cm.

From: 1 359  Excluding VAT Delivery: 14-24 working days
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Kokoelma, joka on inspiroitunut perinteisestä toimistosta modernissa versiossa. Korkealaatuisen rakenteensa ansiosta se tuo harmoniaa sisustukseen ja luo työtilan, joka edistää tehokkuutta. Mahdollisuus laajentaa kirjoituspöytää toiminnallisilla laajennuksilla ja täydentää suunnittelua konferenssipöydillä ja kaapeilla tekee tästä sarjasta kattavan toimistovarustuksen. Esteettisyyden ja ergonomian yhdistelmä tarjoaa mukavuutta päivittäisessä työssä ja kokouksissa, ja täyttää nykyaikaisten johtajien vaatimukset.

    Huom, hintaan sisältyy vain kirjoituspöytä, tuolit, kaapit, lamput ja muut kuvissa näkyvät yksityiskohdat eivät sisälly.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Työpöytä – Tila”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!