Valkotaulu konferenssipöytä – PLEX

Tuotetunnus (SKU): MDD-PXP
2 259  Excluding VAT
(2 823,75  incl. VAT)
Delivery: 14-24 working days 14-24 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Poista
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Plex on kompakti pöytä, joka soveltuu kokoushuoneisiin, opiskelutiloihin ja avokonttoreihin. Se on hyvä kumppani erilaisiin kokouksiin, työpajoihin ja koulutuksiin. Edistynyt taittomekanismi mahdollistaa pöydän käsittelyn yhden henkilön toimesta. Kun se on taitettu kasaan, pöydän leveys pienenee 50 senttimetriin, mikä helpottaa pöydän siirtämistä oven läpi, kuljettamista hissillä tai säilyttämistä pienemmissä tiloissa. Plex on varustettu suojamekanismilla, joka suojaa käyttäjää puristumiselta pöydän taitettaessa ja avattaessa.

    Pöydässä on korkea naarmuuntumisen ja kulumisen kestävyys sekä whiteboard-toiminto, joka mahdollistaa muistiinpanojen tekemisen suoraan pöydälle. Universaali design ja monokromaattiset värit takaavat, että pöytä sopii johtavaan tyyliin sisustuksessa ja luo esteettisesti yhtenäisen asetelman.

    Ladattavat PDF:t

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Valkotaulu konferenssipöytä – PLEX”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!