Kannettava alumiininen hierontapöytä – Korkea maksimikuormitus: 450 kg – MEDMAL PRO

Tuotetunnus (SKU): MEDMAL
849  Excluding VAT
(1 061,25  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Grön
Ljusgrå
Marinblå
Svart
Poista
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    MEDMAL är vår massagebänk i aluminium med den bästa stabiliteten och den kommer med ett extra stabiliseringsben. Bänken är tillägnad manuella terapier, sportmassager, rehabilitering och terapeutiska behandlingar.

    Bänken är mycket populärt bland massagelärare och sportmassörer inom olika discipliner.

    Maximal bänkstabilitet uppnås bland annat genom att använda de tre benen och höga tvärgående stänger som förstärker bänkskivans ram samt med de halkfria fötterna. En homogen och svetsad konstruktion som stabiliserats med hjälp av stålpläterade kablar med motståndskraftiga fogar som är anpassade för att belastas på upp till 450 kg. Runda aluminiumprofiler med Fast Lock systemet ger utmärkt stabilitet och lätthet samt möjlighet att snabbt kunna justera bänkens höjd.

    • Längd utan ansiktsstöd / med ansiktsstöd: 180 cm / 210 cm
    • Bänkbredd: 60 eller 70 cm
    • Höjden kan justeras stegvis: från 62 cm till 91 cm för varje 3,2 cm (10 positioner)
    • Mått efter hopfällning: 90 x 60 x 20 cm (bredd 60 cm), 90 x 70 x 20 cm (bredd 70 cm)
    • Vikt (+/- 1 kg): 16 kg (bredd 60 cm), 17 kg (bredd 70 cm)
    • Dynamisk belastning*: 450 kg
    • Statisk belastning**: 1 400 kg
    • Benkonstruktion: aluminium

    Material

    Vinyl Flex är den innovativa textilen som motsvarar de högra kraven från våra Kunder. Tack vare de rätta komponenterna och modern teknologi samt användning av ett speciellt skyddande lager kännetecknas detta material av hög beständighet mot oljor.

    En unik egenskap med klädseln Vinyl Flex är förbättrad beständighet mot nedsmutsning. Ett speciellt topplager i klädseln, som tvärfiberstickats, förhindrar att materialet töjs ut. Tack vare själva materialet är det också mycket hållbart till och med i hörnen. Dessutom kännetecknas klädseln av förbättrad beständighet mot nötning. Tester har bekräftat att det är så högt som 120 000 cykler. Vinyl Flex har också förbättrad flexibilitet och är inte brandfarligt. Vad som också är viktigt är att materialet inte innehåller några ftalater som är skadliga för hälsan.

    Klädseln Vinyl Flex har utvecklats av HABYS utvecklingsavdelning i samarbete med polska tillverkare av textiler. Materialet har framställts exklusivt för HABYS.

    • Vattenbeständigt
    • Förbättrad beständighet mot svett och vätskor
    • Nötningsbeständighet 120 000 cykler
    • Förbättrad beständighet mot oljor
    • Bra hållfasthet mot revor
    • Tål solljus
    • Brandbeständigt
    • OEKO-TEX® certifikat
    • Innehåller ej cancerframkallande ftalater
    • 2 års garanti för användning inomhus

    System

    Strong & Safe® är ett utomordentligt och komplext system för att organisera produktionsprocessen där fokus ligger på att bibehålla den högsta standarden på massagebänkarna. Systemet omfattar konceptuella verk, formgivning och konstruktionsarbete samt val av material för bänktillverkningen. Rigorös tillämpning av systemet ser till att de ursprungliga resultaten uppnås beträffande bordens hållfasthet, beständighet och säkerhet. Användarna uppskattar fördelarna med Strong & Safe® systemet även efter många år av intensivt användande.

    softquiet

    Soft & Quiet® teknologin är en unik sammansättning av högkvalitetsskum och fogar som garanterar stabilitet och tystnad under terapierna. Kombinationen av noggrant utvalda material och hållbara beståndsdelar är anledningen till hög massagekomfort samt bänkskivornas långa livslängd och förmåga att motstå deformationer.

    fastlock

    Fast Lock är ett unikt system för snabb justering av bänkens höjd. Systemet kräver bara att du trycker på stabilisatorerna utan att du behöver lossa dem. Systemet är huvudsakligen avsett för dynamiska och varierande arbetsförhållanden.

    triplestabilo

    Tripe Stabilo är ett system som stödjer bänkskivan med hjälp av tre benpar.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Kannettava alumiininen hierontapöytä – Korkea maksimikuormitus: 450 kg – MEDMAL PRO”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!