Kokoontaitettava treenipatja – MGS01 – 240×120 cm – Harmaa

Tuotetunnus (SKU): 17-44-286
149  Excluding VAT
(186,25  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    MGS01 HMS Premium on taitettava harjoituspatja.
    Riippumatta siitä, mitä urheilua harrastat, suoritetaanko se maaten tai tuen kanssa, voi olla ongelmallista, jos sopivaa patjaa tai mattoa ei käytetä. On jopa loukkaantumisen vaara. HMS Premium -merkin avulla sen taitettava patja tulee näkyväksi. Patja MGS01 on 5 cm paksu ja kiitos patjan muodon, se sopii täydellisesti alustalle samalla kun se tarjoaa käyttäjälle todellista mukavuutta. Tällainen ratkaisu tekee patjasta ensisijaisen valinnan kaikissa urheilulajeissa ja jokaisenlaisessa harjoittelussa: voimaharjoittelu, kamppailulajit, joukkueurheilu sekä jooga ja rentoutusharjoitukset. Jokainen urheilija arvostaa etuja, jotka tulevat harjoittelusta MGS01:llä. Patjan mitat mahdollistavat käyttäjän suorittaa vapaasti harjoituksia, jopa kaksi henkilöä samanaikaisesti, koska se mittaa jopa 240 cm pituudeltaan ja 120 cm leveydeltään. Ikään kuin tämä ei olisi tarpeeksi, tuotteeseen varustettu tarranauhasysteemi mahdollistaa useamman patjan yhdistämisen vielä suuremmaksi harjoitusalueeksi.
    MGS01 vie erittäin vähän tilaa taitettuna, joten kotona harjoittelu mukavuudessa ei ole ongelma. Patja koostuu neljästä pysyvästi yhdistetystä segmentistä. Patjan levittäminen ja poiskerääminen harjoittelun jälkeen vie muutaman sekunnin. Jotta patjan käyttö olisi vielä helpompaa, se on varustettu erityisillä kantokahvoilla. Tämä mahdollistaa patjan mukaan ottamisen kaikkialle ja harjoittelun suorittamisen kaikissa olosuhteissa.
    MGS01 on valmistettu kestävästä materiaalista. Patjan ulkokerros on vedenpitävä ja erittäin helppo pitää puhtaana. Kerros myös estää kosteuden tunkeutumisen patjaan. Lisäksi sen rakenne on liukastumaton maksimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi.
    MGS01 HMS Premium on erinomainen kumppani jokaiseen harjoitukseen.

    Specifikaatio:

    Materiaali: PVC, EPE
    Mitat levitettynä:

    Pituus: 238 cm
    Leveys: 119 cm
    Paksuus: 5 cm

    Mitat taitettuna:

    Pituus: 59,5 cm
    Leveys: 119 cm
    Korkeus: 20 cm

    Segmenttien määrä: 4
    Kantokahvat: Kyllä
    Tiukan leveyden: 5 cm
    Tuotteen paino: 5,65 kg

    Kommentit:

    Ei tarkoitettu kaupalliseen käyttöön
    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Kokoontaitettava treenipatja – MGS01 – 240×120 cm – Harmaa”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!