Tuotetunnus (SKU): 146997
469  Excluding VAT
(586,25  incl. VAT)
Delivery: 4-8 working days 4-8 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Activeshop -brändi on tarjonnut laajan valikoiman tuotteita, jotka toimivat hyvin ammattikäytössä monilla aloilla monien vuosien ajan. Saatavilla olevasta valikoimasta löydät eri kategorioihin kuuluvia tuotteita, pienistä, välttämättömistä tarvikkeista erikoistuneeseen laitteistoon.

    Yksinkertaisuus ja toiminnallisuus kosmeettisessa Twotelissa, jossa on kaksi vetolaatikkoa, on käytännöllinen laitteisto, joka parantaa työtä monilla erikoistuneilla toimistoilla, mukaan lukien kosmetiikka, hieronta tai tatuointi. Se sopii ihmisille, jotka etsivät yksinkertaista ja toiminnallista kosmeettista kalustetta. Istuimen alla olevat liukuvat säilytyslaatikot pitävät tärkeimmät työkalut ja valmisteet aina käden ulottuvilla.

    Toiminnalliset ratkaisut työskentelyn mukavuuden kannalta, käytännölliset muovilaatikot istuimen alla takaavat helpon pääsyn tärkeimpiin välineisiin. Laatikot ovat kestäviä ja helppoja puhdistaa, ja ne auttavat lisäksi pitämään järjestyksen työpaikalla. Kiitos niskatuen reiän, joka on piilotettu oikein muotoillun tyynyn alle, tuoli on täydellinen selkäpuolella suoritettaviin hoitoihin, kuten hierontaan.

    Käyttäjän mukavuuden takaavat sopivat tukielementit, jotka tarvittaessa voidaan helposti poistaa. Nämä puoliksi jaetut elementit ovat liikkuvia, minkä vuoksi ne muotoutuvat hyvin selkänojan asentoa muutettaessa.

    Käsikäyttöinen jousien vipukulmien säätö mahdollistaa jalkatuen ja tuen kulmien asteittaisen säätämisen. Tämä mahdollistaa optimaalisen asetuksen yksilöllisiin tarpeisiin, oikean ja mukavan suorituskyvyn ja mukavuuden. Tuoli voidaan kehittää sohvan asentoon, mikä merkittävästi lisää sen toiminnallisuutta.

    Moderni ulkonäkö ja ergonominen metallirunko puolimatta viimeistelyn ja virtaviivaisten muotoiltujen jalkojen ansiosta näyttävät tyylikkäiltä eivätkä kuormita tilaa. Tuolin perusta ei salli istuimen korkeuden säätämistä, mutta se sijaitsee korkeudella, joka pitäisi olla mukava käytön aikana. Tuoli on täytetty vaahdolla ja päällystetty keinonahalla mustissa sävyissä. Tällaisen materiaalin käyttö tekee laitteistosta mukavan käyttää, kosteudenkestävän ja helposti puhdistettavan. Oikein muotoiltu koti, joka antaa istuimen ergonomisen muodon. Yksinkertainen muotoilu ja klassiset värit mahdollistavat sen sopeutumisen mihin tahansa sisustukseen.

    Tarkat mitat on annettu kuvassa. Pakkaus sisältää: istuimen selkänojalla ja jalkatuella, kaksi vetolaatikkoa, sarjan käsinojia, reikätyynyn, kyvetit, peruselementit, asennussarjan.

    Data: Väri: Shades Chernimateral Timetation: Synteettinen nahkaistuin: 76 cm

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Hoitosarja 557A – Musta”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!