Hoitosänky 3 moottorilla – SILLON BASIC – Valkoinen

Tuotetunnus (SKU): 146496
1 389  Excluding VAT
(1 736,25  incl. VAT)
Delivery: 4-8 working days 4-8 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Sillon -brändi luotiin vastauksena käyttäjien jatkuvasti kasvaviin odotuksiin. Heidän tarjonnassaan olevat laitteet, kuten toiminnalliset kosmeettiset tuolit, ovat tunnettuja hyvästä laadusta ja samalla kohtuullisesta hinnasta.

    Monitoiminen, tehokas Sillon peruskosmeettinen tuoli on tunnettu käytännöllisestä ulkonäöstään, yksinkertaisesta käytöstään ja universaalisuudestaan. Se on varustettu 3 sylinterillä, joita ohjataan langallisella kaukosäätimellä. Se on tunnettu ergonomisesti muotoillusta istuimesta ja mahdollisuudesta mukautua yksilöllisiin tarpeisiin, mikä tekee siitä hyvän monilla erikoistuneilla toimistoilla.

    Yksinkertainen piloteprasin ohjaus auttaa helposti käyttämään kaukosäädintä. Nojatuolia voidaan säätää sujuvasti 3 tasolla – sillä on korkeuden, selkänojan ja keinutuksen säätö. Istuin voidaan asettaa niin, että sen korkeus on 56 cm:stä 81 cm:iin, ja täysin kehitettynä nojatuoli saavuttaa pituuden 2 m. Nämä mitat mahdollistavat laitteiden helpon käytön eri pituisille ihmisille ja mahdollistavat mukautumisen sekä asiakkaan että toimenpiteen suorittavan henkilön tarpeisiin. Istuimen molemmilla puolilla olevat kahvat mahdollistavat pilotin ripustamisen, jotta se on aina käden ulottuvilla.

    Säädettävän jalkatuen alla oleva jalkatuki on säädettävissä manuaalisella vivulla. Kun olet asettanut valitun kohteen, voit helposti lukita sen. On myös mahdollista mukauttaa jalkatuen kehitystä, mikä toimii erityisesti korkeampien ihmisten hoidoissa, tarjoten heille parempaa tukea.

    Mukava istuin profiililla antaa tuolille ergonomisen muodon ja mahdollistaa kehon mukavan asettelun siinä. Laitteisto voidaan kehittää sohvan asentoon, ja kiitos tyynyn alla piilotetun reiän niskatukessa, se sopii myös erinomaisesti selkähoitoihin tai hierontaan.

    Elegantti ja toiminnallinen ulkonäkö on täytetty vaahdolla ja päällystetty miellyttävällä kosketukselle, mattapintaisella ihon jäljitelmällä valkoisissa sävyissä. Tällaisen materiaalin käyttö tekee laitteistosta kosteudenkestävän ja helposti puhdistettavan. Hyvin tehdyt kotelo antavat sille siistin ulkonäön, ja vankka rakenne takaa pitkän käyttöiän. Minimalistinen, yksinkertainen muotoilu ja klassiset värit mahdollistavat sen sopimisen mihin tahansa sisustukseen.

    Tuolin tarkat mitat on annettu kuvassa. Pakettiin sisältyy: pilotti, virtalähde, reikätyyny niskatukessa.

    Data: Tyyppi: Sylinterien sähkö: 3Väri: Valkoisen sävyt – Tavern UpleCholsthery: Synteettinen nahkaistuimen taivutus: Pianka-PiSTing: Pilotti, Manuaalinen Soturi: 12 Kuukausittaista: 200 Liittäminen: 220-230 V

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Hoitosänky 3 moottorilla – SILLON BASIC – Valkoinen”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!