Pedikyyrituoli – Azzurro 016C – Selkähieronnalla ja hydrohieronnalla – Musta

Tuotetunnus (SKU): 142947
Category
2 589  Excluding VAT
(3 236,25  incl. VAT)
Delivery: 4-8 working days 4-8 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Laadukas, luotettava valmistaja Azzurro tarjoaa korkealaatuisia kauneustuotteita kauneusalalle, kuten istuimia ja kosmeettisia sohvia tai erikoistunutta yhdistelmälaitteistoa. Käytetään kauneussalongeissa, podologian toimistoissa, hierontaja fysioterapia -studiossa antaa asiakkaille suuren kokemuksen, jonka vaikutukset ylittävät heidän odotuksensa.

    Nykyajan laitteet kosmeettisessa goten salongissa moderni ja tyylikäs pedikyyrituoli toimii jokaisessa kauneussalongissa tai podologian toimistossa. Tällaisen tuolin omistaminen olohuoneessasi ei ole vain prestiisiä, se on myös takuu toimenpiteen suorittamisesta korkeimmalla tasolla. Se on erittäin vankka rakenne ja sen alaosa on valmistettu ekologisesta nahasta. Istuin ja käsinojat ovat erittäin mukavia, mikä tarjoaa tyytyväisyyttä ensimmäisestä istumahetkestä lähtien.

    Toiminnallinen hoitokylpy on valmistettu korkealaatuisesta akryylistä. Kiitos hydromassage -toiminnon, se tarjoaa lisähelpotusta väsyneille jaloille. Kylpy voidaan helposti liittää juoksevaan veteen ja viemäriin. Siinä on asennettu hana ja akku lämpötilan säätöä varten.

    Rentouttava hieronta, varustettu erityisillä hierontarullilla, tarjoaa lisärentoutumista ja rentoutumista jokaiselle asiakkaalle toimenpiteen aikana. Mukana tuleva kaukosäädin antaa sinun valita automaattisen ohjelman tai manuaalisen hieronnan säädön. Säädä istuimen asentoa siirtämällä taakse ja eteenpäin sekä laskemalla tai nostamalla istuinta. Jos toimenpidettä ei suoriteta tällä hetkellä, jalat voidaan helposti laittaa jalkatukeen ja nauttia rauhan hetkestä.

    Tehokkaat hierontatekniikat suoritetaan erityisellä naputtelu- ja vaivausrullien sarjalla, jotka liikkuvat ylös ja alas lähes koko selkärangan alueella. Kolme asennettua hierontatekniikkaa tarjoavat positiivisia terveystuloksia:

    Vaivaus (vaivaaminen): Hierontatekniikka, jossa painetta kohdistetaan pinnallisiin ja syviin kudoksiin käsittelemään jännittyneitä lihaksia, lisäämään joustavuutta ja vähentämään kipua hajottamalla ja tasoittamalla kollageenikuituja lihaksessa. Tämä tekniikka voi myös vaikuttaa stressin ja ahdistuksen tunteiden vähenemiseen.

    Naputtelu: Koostuu toistuvasta paineesta selkäalueelle naputtamisliikkeellä. Sekvenssi on jatkuva ja tapahtuu lyhyissä impulssissa, jotka vaikuttavat selkälihasten rentoutumiseen.

    Vaivaus naputtelulla (vaivaaminen & naputtelu): Tämä tekniikka mahdollistaa suuremman rentoutumisen ja lihasten rentoutumisen. Se vaikuttaa koko kehoon ja parantaa verenkiertoa positiivisesti.

    Azzurron pedikyyrispaan tyytyväisyystakuu on arvokas elementti ammattimaiselle kauneussalongille. Tällaisen laitteiston investoinnit maksavat varmasti takaisin monien tyytyväisten asiakkaiden muodossa. Tällä tuolilla on kahden vuoden takuu.

    Tekniset tiedot: Päällyste: Musta Materiaali: Ekologinen nahka Paino: 85 kg Mitat: 155.5 (pituus) x 74 (leveys) x 97 (korkeus) cm

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Pedikyyrituoli – Azzurro 016C – Selkähieronnalla ja hydrohieronnalla – Musta”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!