Pystysuora seinään kiinnitettävä hoitopöytä – Polypropeeni ja ruostumaton teräs – Mattamusta

Tuotetunnus (SKU): CP0016VCSB

Pystysuoraan seinään kiinnitettävä vauvanhoitopöytä bakteereja hylkivästä polypropeenista ja ulkopinta AISI 304 ruostumattomasta teräksestä mattamustalla viimeistelyllä

1 019  Excluding VAT
(1 273,75  incl. VAT)
Delivery: 3-5 working days 3-5 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    • Pystysuoraan seinään kiinnitettävä vauvanhoitopöytä, joka on valmistettu bakteereja hylkivästä polypropeenista ja ulkopinta AISI 304 ruostumattomasta teräksestä.

    • BabyMedi® hoitopöytä tarjoaa erittäin korkean turvallisuus- ja puhtaustason. Se on näin ollen täydellinen ratkaisu julkisiin tiloihin, kuten ostoskeskuksiin, lentokentille, julkisiin rakennuksiin, lastenhoitokeskuksiin jne. Korkean kestävyyden ja pitkän käyttöiän ansiosta malli sopii erinomaisesti suuren käyttäjämäärän tiloihin.

    • Tuotteiden trendikäs ja tyylikäs muotoilu saa nämä vauvanhoitopöydät sulautumaan saumattomasti kaikenlaisiin tiloihin.

    • Biocote® antimikrobinen lisäaine, joka perustuu hopeaioniteknologiaan, on suljettu omaan pintaansa, mikä edistää helppoa puhdistusta ja vähentää hajua aiheuttavien ja tahraavien mikrobien kasvua.

    • BabyMedi® voidaan toimittaa, valinnaisesti, ionisaattorilla (“Ionihygienia” teknologia), joka neutraloi viruksia ja bakteereja. Ionisaattorin negatiivisesti varautuneiden hiukkasten (anionien) ansiosta se auttaa pitämään vauvanhoitopöydän vapaana näistä haitallisista mikro-organismeista vauvan terveyden hyväksi. Ionisaattorin tehokkuus viruksia ja bakteereja vastaan on testattu ja hyväksytty TÜV Rheinlandin toimesta (Mikrobiologinen testiraportti numero 60329708-001).

    • BabyMedi® vauvanhoitopöytä toimitetaan (pakkauslaatikon sisällä) nylonista valmistetuilla lastensuojavyöillä.

    • Pari laukkukoukkuja (yksi oikealla puolella ja toinen vasemmalla puolella) auttavat pitämään henkilökohtaiset tavarat käden ulottuvilla.

    • BabyMedi® yksiköt täyttävät täysin standardit EN 12221-1 ja EN 12221-2, jotka vaativat, että vauvanhoitopöydät kestävät staattisen kuormitustestin tukemalla 50 kg tunnin ajan.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Pystysuora seinään kiinnitettävä hoitopöytä – Polypropeeni ja ruostumaton teräs – Mattamusta”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!