UV-LED lamppu – GLOW F2 ZN – 220W

Tuotetunnus (SKU): AS-147272
Category
59  Excluding VAT
(73,75  incl. VAT)
Delivery: 4-8 working days 4-8 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Effektiv Nagelstyling Made Easy

    Översikt
    Glow F2 Nagellampa är den ultimata enheten för effektiv nagelstyling, både professionellt och hemma. Den är utrustad med innovativ teknik och praktiska funktioner som säkerställer perfekt härdning av geler, hybridlack och andra ljushärdande produkter. Dess användarvänlighet och unika design gör den till det optimala valet för att få vackra naglar.

    Skuggfri Belysning med Dual LED-teknik

    57 Lysdioder: Med hela 57 korrekt placerade lysdioder, eliminerar Glow F2 “döda zoner” och ger en total effekt på 220 W för jämn och perfekt härdning av nagelstyling.
    Dual LED-teknik: Den innovativa Dual LED-tekniken gör att lysdioderna avger ljus med två olika våglängder, vilket inte tröttar ut ögonen och säkerställer ett brett spektrum av belysning.
    Jämn Fixering: Den slutna formen och det stabila stativet möjliggör exakt fixering av nagelstyling, inklusive svåråtkomliga områden på nagelplattan.

    Anpassa Arbetstiden

    Fyra Förinställda Timerlägen: Ljushärdning kan anpassas med fyra programmerade timerlägen på 10 s, 30 s, 60 s och 99 s (“Low Heat Mode”) som räknas ner på den digitala displayen.
    Automatisk Sensor: En inbyggd rörelsesensor tänder lampan automatiskt när fingrar eller tår placeras under den, med en maximal exponeringstid på 120 s.
    Optimal “Low Heat Mode”: “Low Heat Mode” gradvis ökar lampan kraften och värmen under härdningen för att förhindra obehaglig värme vid användning.

    Praktisk Design och Avtagbar Botten
    Avtagbar Botten: Den avtagbara botten gör det enkelt att använda lampan för pedikyr och fotvård samt för enkel rengöring eller desinficering av enheten.
    Mobil Hantering: Det silverfärgade handtaget med polerad yta gör det enkelt att flytta lampan och fungerar som ett telefonstöd för underhållning under behandlingen.

    Elegant och Funktionell
    Elegant Design: Glow F2 har en unik design med spegel, metallisk finish och en gradient i guld- och blåtoner, vilket gör den till ett estetiskt inslag i din utrustning.
    Användbara Dimensioner: Den generösa storleken gör att hela handen eller foten kan placeras bekvämt under lampan för jämn härdning.

    Specifikationer

    • Timerlägen: 10 s, 30 s, 60 s, 99 s
    • Maximal Drifttid: 120 s
    • Rörelsesensor: Ja
    • Display: Digital LCD
    • Antal Lysdioder: 57
    • Effekt: 220 W
    • Inspänning: 100 – 240 V
    • Ljusvåglängd: 365 nm, 405 nm
    • Mått: 22,5 cm x 20 cm x 11 cm
    • Garanti: 12 månader

    Förpackningen innehåller

    • Nagellampa
    • Strömförsörjning

    Glow F2 Nagellampa är din pålitliga partner för att uppnå perfekt härdning och vackra naglar, oavsett om du är en professionell nageltekniker eller gör din egen nagelstyling hemma. Med sin avancerade teknik och eleganta design är den den optimala lösningen för nagelvård.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “UV-LED lamppu – GLOW F2 ZN – 220W”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!