UV-LED lamppu – GLOW V1 – 168W – Sininen

Tuotetunnus (SKU): AS-147267
Category
59  Excluding VAT
(73,75  incl. VAT)
Delivery: 4-8 working days 4-8 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Effektiv Fixering för Perfekta Naglar

    Översikt
    GLOW V1 Nagellampa är den idealiska lösningen för smidig nagelstyling, både för professionella och hemmaanvändare. Den är utrustad med innovativa funktioner och rätt placerade lysdioder, vilket garanterar en perfekt fixering av nagelstyling med geler, hybridlack och andra ljushärdande produkter. Dess enkelhet och praktiska design gör den till det perfekta valet för alla som vill ha vackra naglar.

    Skuggfri Belysning med Dual LED-teknik
    42 Lysdioder: Med 42 noggrant placerade lysdioder, och utan “döda zoner”, erbjuder GLOW V1 en total effekt på 168 W för jämn och perfekt härdning av nagelstyling.
    Dual LED-teknik: Den avancerade Dual LED-tekniken ger två olika ljusvåglängder som inte tröttar ut ögonen och säkerställer en bredare belysningsspektrum för snabb och effektiv stylingfixering.
    Jämn Fixering: Den kompakta och slutna designen med ett stabilt stativ säkerställer exakt och jämn fixering av nagelstyling, inklusive svåråtkomliga områden på nagelplattan.

    Anpassa Arbetstiden
    Fyra Förinställda Timerlägen: GLOW V1 har fyra programmerade timerlägen på 10 s, 30 s, 60 s och 99 s (“Low Heat Mode”) som räknas ner på den digitala displayen.
    Automatisk Sensor: En inbyggd rörelsesensor aktiverar lampan automatiskt när fingrar eller tår placeras under den, med en maximal exponeringstid på 120 s. Tiden visas på displayen, oavsett vilket läge som väljs.

    Bekvämt “Low Heat Mode”
    Gradvis Ökande Effekt: “Low Heat Mode”-systemet gradvis ökar lampan kraften under stylinghärdningen, vilket förhindrar obehaglig värme eller brännande känsla som ibland uppstår vid användning av andra lampor.

    Avtagbar Bottenpanel för Pedikyr
    Praktisk Pedikyr: Den avtagbara bottenpanelen underlättar pedikyr- och fotvårdsbehandlingar genom att göra det enklare att placera fötterna under enheten. Den är även praktisk för rengöring eller desinficering av enheten.

    Elegant Design och Funktionalitet
    Klassiskt Vit och Guld: GLOW V1 har en tidlös design i nyanser av vitt och guld, med en polerad guldfinish som ger enheten en stilren touch.
    Lämplig Storlek: Den kompakta storleken möjliggör att hela handen eller foten bekvämt kan placeras under lampan för jämn härdning.

    Specifikationer

    • Timerlägen: 10 s, 30 s, 60 s, 99 s
    • Maximal Drifttid: 120 s
    • Rörelsesensor: Ja
    • Antal Lysdioder: 42
    • Effekt: 168 W
    • Inspänning: 100-240 V
    • Ljusvåglängd: 365 nm, 405 nm
    • Mått: 23,5 x 22,3 x 10,2 cm
    • Garanti: 12 månader

    Förpackningen innehåller

    • Nagellampa
    • Strömförsörjning

    GLOW V1 Nagellampa är din pålitliga partner för enkel och effektiv nagelstyling. Oavsett om du är professionell eller gör din nagelvård hemma, är denna lampa den ultimata lösningen för att uppnå perfekt fixering och vackra naglar.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “UV-LED lamppu – GLOW V1 – 168W – Sininen”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!