Laitteet selluliitin hoitoon – O-SHAPE II SLIMMING ROLLER

Tuotetunnus (SKU): 122947
6 869  Excluding VAT
(8 586,25  incl. VAT)
Delivery: 4-8 working days 4-8 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    O-SHAPE II,  The Slimming Roller System är en helt ny HI-TECH produkt på marknaden för behandling av celluliter. Enheten förenar dom allra mest framgångsrika behandlingarna för att ge ett mycket tillfredställande resultat.

    Den unika och avancerande tekniken av O-SHAPE kombinerar dom tre främsta metoderna i reducering av fettceller: negativt tryck, radiovågor och infrarött ljus. En effektiv behandling tack vare att alla metoder samarbetar i en och samma enhet.

    Enheten är också utrustad med en vakuumpump och unika rullar med två poler försedda med radiovågor och är tillverkad i Schweiz. 

    Den nyskapande tekniken i O-SHAPE II är utrustad med en LCD touch display i färg på 8 tum, varje steg i behandlingen datorstyrs och modifierar alla parametrar om så önskas.

    ENDODERMAL MASSAGE:

    O-SHAPE II genererar negativt tryck som kan justeras mellan 0-100Pa. Det negativa trycket från rullarna stimulerar effektivt lymfsystemets funktioner. I processen av behandlingen suger de negativa trycket ut huden och utjämnar fettcellernas placering som därmed ger en jämnare yta av huden och ökar spänsten. Resultatet av massagen blir att synligheten av celluliter minskar och hudens utseende förbättras. Genom att dränera kroppen på gifter så förbättras kroppens eget lymfsystem som därmed ökar förbränningen och resulterar i viktminskning på lång sikt. Massagerullarna kan rotera upp till 70/minut.

    RADIOVÅGOR:

    O-SHAPE II avger med hjälp av två poler radiovågor på 5MHz med en styrka av 30 Watt, som kan penetrera fettceller på ett djup av 0.5-1.5 cm under huden. Metoden lyfter huden och är en icke-kirurgisk behandling som stimulerar tillväxten av kollagen. Resultatet blir en fastare hud, mindre synliga celluliter och reducerade fettceller.

    INFRARÖTT LJUS:

    Funktionen av infrarött ljus hos O-SHAPE II värmer upp huden från insidan vilket är fördelaktigt i behandling av viktnedgång. Kamerans ljuslängd är 700nm. Infraröd ljusbehandling påverkar hudens lager på ett djup upp till 2 mm och ökar produktionen av kollagen och elastin. Behandlingen ökar även ämnesomsättningen samt förbättrar blod- och lymfcirkulationen.

    KAVITATION 40K:

    O-SHAPE II enheten är utrustad med den senaste generationens teknologi av ultraljud och kavitation. Vågorna avger ultraljud som med hjälp av vibrationer formar luftpartiklar inuti fettcellerna. Tack vare ackumulation och vibrerande av dessa partiklar imploderar fettcellerna. Fettcellerna upplöses och avdunstar för gott på naturlig väg genom lymfsystemet med hjälp av den här metoden. Enheten använder en ‘state-of-the-art’ integrerad ultraljudsgenerator som är stabil och avger effektiva ultraljudsvågor. En konverterbar enhet av senaste generationen som karaktäriseras av yttersta hållbarhet och exakthet. En enhet för användning av de mest krävande och professionella behandlingar.

    Teknisk information:

    Effekt: 800Watt
    Styrka: 220Volt 5A/110Volt 10A

    Större rullhuvud:
    Vakuum: 0-100 KPA/Rulle
    Hastighet: 70/minut
    RF Energi: 30 Watt RF
    Frekvens: 5M
    Infraröd våglängd: 700nm

    Genomsnittlig användning:
    Vakuum: 0-80KPA
    Hastighet: 50/minut
    RF Energi: 30 Watt RF
    Frekvens: 5M
    Infraröd våglängd: 700nm

    Mindre rullhuvud:
    Vakuum: 0-40KPA
    RF Energi: 15 Watt RF
    Frekvens: 5M
    Arbetsyta: 18.5 mm x 6mm

    40K Kavitation:
    35-40KHz kavitation frekvens

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Laitteet selluliitin hoitoon – O-SHAPE II SLIMMING ROLLER”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!