Hopfällbar rullstol med vårdarbroms och fällbart ryggstöd – SIMPLE-TIM

Tuotetunnus (SKU): FS-901-1

Rullstol som är designad för personer med reducerad mobilitet, rullstolen kan även skjutas framåt av en ackompanjerande person. Den lämpar sig för användning både inomhus och utomhus. Detta är en rullstol för vuxna.

This product is currently unavailable. Näytä vaihtoehdot

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Simple tim är en rullstol som är ekonomisk och designad för att underlätta i vardagen. Rullstolen är designad för personer med problem med självständig förflyttning och för personer med funktionshinder och begränsad rörlighet. Den är avsedd för allmänt bruk – transport, promenader och korta sträckor. Rullstolen är utrustad med 24-tums bakdäck och 8-tums PU framdäck som ger en jämn och stabil färd på olika underlag.

    Med funktioner som justerbart tyngdpunktsinställning och snabbkoppling, anpassar sig SIMPLE-TIM snabbt och enkelt till användarens behov, vilket säkerställer optimal komfort och säkerhet. De tiltbara och profilerade armstöden samt de lutningsbara och avtagbara fotstöden förbättrar användarens sittställning och underlättar överföringar.

    Utöver dess funktionella egenskaper har rullstolen även praktiska tillägg som en ficka för småsaker, vilket är idealiskt för förvaring under utflykter. Parkeringbromsen och vårdbromsen tillhandahåller ytterligare säkerhet, medan användarbältet ser till att man sitter säkert under färden. Dess lämplighet för amputerade förstärker dess mångsidighet.

    Med en viktkapacitet på upp till 115 kg och en egen vikt på endast 14-16 kg är denna rullstol både robust och lätthanterlig.

    Vad gör denna rullstol annorlunda?

    KOMFORT FÖR PATIENTEN – Rullstolen är utrustad med justerbart tyngdpunktsinställning, korta armstöd och handtag för att underlätta hopfällning.

    ENKEL – Denna rullstol fälls och vecklas snabbt utan att behöva använda överdriven kraft. Rullstolen väger 14-16 kg baserat på storlek.

    HÅLLBARHET I ÅRATAL – Tillverkad med en robust aluminiumram erbjuder den en hållbar och lätt konstruktion, vilket gör den enkel att transportera och hantera.

    UNIVERSALITET – Rullstolen är utrustad med bakhjul med luftfyllda däck, vilket gör att ojämnheter på vägen absorberas, så den kan användas var som helst utan begränsningar.

    Medföljande utrustning:

    • Luftpump

    Funktioner:

    • Lätt och robust aluminiumram.
    • Justerbar tyngdpunkt och snabbkoppling.
    • Tiltbara och avtagbara fotstöd, profilerade armstöd.
    • 24″ pumpade bakdäck och 8″ fulla PU framdäck.
    • Parkeringbroms och närvarobroms för ökad säkerhet.
    • Ficka för småsaker och användarbälte.
    • Lämplig för amputerade användare.
    • Viktkapacitet på 115 kg.
    • Vikt: 14-16 kg, tillgänglig i 43, 46, 48 cm.

    Ladattavat PDF:t

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Hopfällbar rullstol med vårdarbroms och fällbart ryggstöd – SIMPLE-TIM”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!