Verinäytteenottokoulutusväline neljällä suonella – Dermalike II™ Latex-vapaa

Tuotetunnus (SKU): 1017971
269  Excluding VAT
(336,25  incl. VAT)
Delivery: 2-6 working days 2-6 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Tämä flebotomian (verenotto) harjoitusväline sisältää neljä tuskin havaittavaa sinistä suonta kolmessa eri koossa – neljäs suoni sijaitsee syvemmällä suojatussa Dermalike II™ puoliläpäisevässä, ihonvärisessä materiaalissa. Potilaiden suonet eivät ole kaikki samankokoisia, joten miksi harjoitella ja oppia, että ”yksi suonikoko sopii kaikille” IV-käsivarsille? Monet lääkärit ovat kommentoineet käyttäessään erilaisia muita IV-harjoitusmalleja, että ”Toivoisin, että kaikilla potilaillamme olisi näin suuret suonet”. Tämä malli mahdollistaa lääkäreiden opettaa tekniikoita ja saavuttaa alkuperäisen luottamuksen suurempien suonten käsittelyssä ennen siirtymistä pienempiin ja vaikeammin saavutettaviin suoniin.

    Nämä mallit on suunniteltu erityisesti tekemään pääsystä haastavampaa, koska juuri tällä tavalla tekniikka ja itseluottamus paranevat. Suonia voidaan tunnustella poikki kudoksenkaltaisen materiaalin pinnan – se tuntuu juuri kuin oikealta! Käsien ja silmien koordinaatio sekä koettu kosketustuntuma näissä malleissa voidaan helposti siirtää potilashoitoon. Pääsyä varten iho rullautuu, kun suonta tunnustellaan. Monet sairaalat ja kotihoitolaitokset käyttävät näitä harjoitusvälineitä varmistaakseen, että kaikkien työntekijöiden taidot arvioidaan, ylläpidetään, näytetään ja parannetaan jatkuvasti.
    Tämä malli on valmistettu Dermalike II™ materiaalista ja vähentää neulan vetämisen tarvetta 53% päästäessäsi alapuolisiin suoniin sekä parantuneella repeämisenkestävyydellä, jotta voidaan suorittaa useampia ”neulanpistoja”. Ylimääräistä voimaa, joka on tarpeen päästäkseen edelleen käytössä oleviin latex-suoniin, joita muut valmistajat käyttävät, ei tarvita Dermalike II™:n kanssa. Malliin kuuluu napsautettava peite suojatakseen kudospatjaa säilytyksen aikana. 100% lateksiton. Nämä kustannustehokkaat, pienet, kevyet ja tahraamattomat mallit ovat erinomainen työkalu työntekijöille harjoitella tekniikoita ja saavuttaa luottamusta yrittäessään päästä käsiksi verisuoniin.

    Mitat 16,5 x 14,0 x 3,8 cm

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Verinäytteenottokoulutusväline neljällä suonella – Dermalike II™ Latex-vapaa”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!