Treenisetti – DD201 + Treeninauha

Tuotetunnus (SKU): 17-33-140
119  Excluding VAT
(148,75  incl. VAT)
Delivery: 4-7 working days 4-7 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Esittelemme harjoitussetin, joka yhdistää DD201-tangon harjoitusnauhoihin. Tällainen yhdistelmä tarjoaa monia erilaisia harjoitusmahdollisuuksia. Harjoitusnauhoja voidaan käyttää perusharjoitteluun, lämmittelyyn, liikkuvuusharjoituksiin sekä apuna ja tukena tietyissä harjoituksissa. Juuri tällainen harjoitus on tempaus. Tämä on houkutteleva valinta henkilöille, jotka ovat juuri aloittaneet harjoitusseikkailunsa. Kokeneemmille käyttäjille harjoitusnauhojen käsittely toimii sarjan lopussa, kun harjoittelu vaatii painojen nostamista. Venytetty harjoitusnauha polvesta tai jaloista helpottaa lihaksia hieman, mikä mahdollistaa käyttäjän keskittyä asianmukaiseen tekniikkaan. Aloittelijoille tarjotaan mahdollisuus, joka ei ollut saavutettavissa aiemmin, tehdä leuanvetoja tangolla.

    Jos haluat suorittaa harjoittelua harjoitusnauhojen kanssa, yleinen ongelma on, että nauhoille ei ole kiinnityspaikkaa. Tämän setin kanssa tämä ei ole ongelma. Harjoitusnauhat voidaan helposti kiinnittää tankoon ja sen seurauksena monia eri lihasryhmiä voidaan harjoittaa niiden avulla. Harjoitukset rintalihaksille, leveimmälle selkälihakselle, bicepsille, tricepsille tai jalkalihaksille eivät myöskään ole ongelma. Tällainen setti mahdollistaa koko kehon monipuolisen harjoittelun. Lisäetu on, että sekä tanko että harjoitusnauhat ovat korkealaatuisia tuotteita.

    Tanko on valmistettu kestävästä teräksestä. Tuote on erinomainen ratkaisu, kun tilaa normaalikokoiselle kotikuntosalille ei ole. Monien pituuden säätömahdollisuuksien ansiosta, välillä 90 – 130 cm, on helppoa löytää paikka tangon kokoamiselle.

    Tangolla on monia etuja, jotka edistävät harjoittelua ja takaavat turvallisuuden. Vankat silikoniset mutterilevyt varmistavat tangon vakaan sijoittelun ja lukko suojaa pyörimiseltä. Kahvat on peitetty erityisellä materiaalilla, joka imee hikeä ja suojaa kättä liukumiselta. Kiitos alimman kerroksen, ruostesuojan ja kestävän pulverimaalauksen, tuote on lisäksi kestävä naarmuja vastaan.

    Harjoitusnauhat, erityisesti tämä suljettu ympyrämuotoilu, mahdollistavat vielä useampien lihasten osallistumisen ponnisteluihin. Tämä takaa puolestaan vahvan ja tehokkaan harjoittelun.

    Harjoitusnauhat on valmistettu vahvasta ja joustavasta lateksista, mikä antaa nauhoille pitkän käyttöiän sekä tasaisen vastuksen yleisesti jokaisen harjoituskerran aikana.

    Säännöllinen harjoittelu harjoitusnauhojen kanssa antaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa jokaista lihasosaa tehokkaalla tavalla, lisätä nivelten joustavuutta ja auttaa polttamaan tarpeetonta rasvakudosta samalla kun voima paranee.

    Tankosetti plus harjoitusnauhat tuovat sinut helposti fyysisen aktiivisuuden ja harjoittelun maailmaan. Se on täällä pysyäkseen hyväksi.

    Specifikaatio:

    Tanko:

    Materiaali: teräs, ABS, EVA
    Mitat:

    Pituus: 90 – 130 cm
    Sisäputken halkaisija: 25 mm
    Ulkoputken halkaisija: 30 mm
    Kahvan halkaisija: 44 mm

    Maksimikuormitus: 200 kg

    Harjoitusnauhat:

    Materiaali: lateksi
    Mitat:
    Keltamusta:

    Pituus: 2 250 mm
    Leveys: 9 mm
    Paksuus: 5 mm
    Kuormitusväli: 4,5 – 13,5 kg

    Ruusunmusta:

    Pituus: 2 250 mm
    Leveys: 13 mm
    Paksuus: 5 mm
    Kuormitusväli: 6,75 – 18 kg

    Oranssimusta:

    Pituus: 2 250 mm
    Leveys: 29 mm
    Paksuus: 5 mm
    Kuormitusväli: 18 – 40,5 kg

    Vihreä:

    Pituus: 2 080 mm
    Leveys: 45 mm
    Paksuus: 4,5 mm
    Kuormitusväli: 22,68 – 56,70 kg

    Kommentit:

    Ei tarkoitettu kaupalliseen käyttöön
    24 kuukauden takuu

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Treenisetti – DD201 + Treeninauha”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!