Käsidesinfiointiaine Dax 85% geeli – 150ml m snap-korkki

Tuotetunnus (SKU): 38561

Käsidesinfiointiaine Dax 85% geeli

Excluding VAT
(2,50  incl. VAT)
Delivery: 3-6 working days 5-10 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    Käsidesinfiointiaine DAX Alcogel 150 ml DAX Alcogel on hajustamaton käsidesinfiointiaine geelimuodossa. Desinfiointigeeli on tehokas bakteereja vastaan, monia erilaisia virustyyppejä vastaan, kuten; flunssavirus. Käsidesinfiointi estää tartuntojen leviämistä kotona influenssakausien, flunssan, talvivatsataudin aikana tai matkustaessa, kun saippuaa ja vettä ei ole saatavilla. Voidaan käyttää sekä terveydenhuollossa, hammaslääketieteessä, vanhustenhuollossa että elintarviketeollisuudessa.

    DAX Alcogel perustuu etanoliin, jossa on 85 tilavuusprosenttia alkoholia. Desinfiointigeeli sisältää glyseriiniä, joka kosteuttaa ihoa. Käsidesinfiointiaine imeytyy nopeasti ihoon, ei tahmaa ja on suunniteltu usein toistuvaan käyttöön. Testattu ja hyväksytty eurooppalaisen standardin mukaisesti käsidesinfiointiaineille (EN1500). DAX-tuotteet ovat hyvin testattuja, markkinajohtajia käsien desinfioinnissa ja niitä on käytetty ruotsalaisessa terveydenhuollossa yli 30 vuoden ajan.

    Rutiininomainen käsidesinfiointiaineen käyttö on tärkeää tartuntojen leviämisen vähentämiseksi sekä terveydenhuollon sisällä että ulkopuolella. Ennen käyttöä kädet tulee pestä puhtaiksi näkyvästä liasta. Hiero sitten huolellisesti runsaasti desinfiointiainetta kuiviin käsiin 30 sekunnin ajan, kunnes iho on kuiva. Ihon tulee olla kostea koko desinfiointivaiheen ajan. Anna sitten ilmakuivata. Annostus 3 millilitraa.

    DAX Alcogel tulee pienessä muovipullossa, joka sisältää 150 millilitraa geeliä ja suljetaan napsautettavalla korkilla. Käytännöllinen pullo voidaan ottaa mukaan matkalle tai taskuun.

    Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä.

    Tehokas bakteereja ja erilaisia virustyyppejä vastaan
    Sisältää etanolia, alkoholipitoisuus 85 %
    Sisältää glyseriiniä, joka kosteuttaa ihoa
    Imeytyy nopeasti ihoon ja on helppo levittää
    Pieni ja käytännöllinen pakkaus, joka on helppo ottaa mukaan taskussa
    pH-arvo: 6–8
    Tilavuus: 150 ml
    Täyttää: EN 1500, EN 13727, EN 13624, Tuberkulosidivaikutus EN 14348 mukaisesti ja rajoitettu Virucidivaikutus EN 14476 mukaisesti

    Merkki: DAX

    Valmistajan tuotenumero: 704-24

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “Käsidesinfiointiaine Dax 85% geeli – 150ml m snap-korkki”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!