Tuotetunnus (SKU): X-095.12.250

3m työskentelysäde / USB-portti / Alhainen energiankulutus

509  Excluding VAT
(636,25  incl. VAT)
Delivery: 1-3 working days 1-3 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    HEINE EN 200 Seinämuuntaja USB-portilla on energiatehokas seinämuuntaja, joka on suunniteltu päivittäiseen käyttöön sairaaloissa ja klinikoilla. Kaksi kahvaa, joissa on integroitu galvaaninen erottelu, tarjoavat 3m työskentelysäteen ja niitä voidaan käyttää samanaikaisesti kaikkien HEINE 3,5V instrumenttipäiden kanssa. Laite on mitoiltaan 180x234x99mm.

    Kahvassa on portaaton valonsäädin, joka säätää sekä XHL- että LEDHQ-instrumentteja portaattomasti 3-100% välillä. Instrumenttipäät voidaan lukita mukana tulevalla työkalulla, jotta luvattomat henkilöt eivät voi poistaa instrumentteja.

    Soft-start -teknologia suojaa instrumentin hehkulamppua mahdolliselta virtapiikiltä kriittisessä käynnistysvaiheessa ja pidentää näin hehkulampun käyttöikää. Ready-to-use -toiminto eliminoi riskin, että unohtaisi sammuttaa instrumentin, ja lisää näin laitteen käyttövarmuutta huomattavasti. Valittua valovoimakkuutta on myös mahdollista esiasettaa ja käyttää samaa asetusta jokaisessa tutkimuksessa.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “HEINE EN 200 Seinämuuntaja”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!