HEINE DELTA 20T -sarja BETA 4 NT/NT4:n kanssa

Tuotetunnus (SKU): K-262.24.420

LEDHQ tekniikka / Polarisaatio ja upotus / Korkealaatuinen linssijärjestelmä

1 899  Excluding VAT
(2 373,75  incl. VAT)
Delivery: 1-3 working days 1-3 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    HEINE DELTA 20T LEDHQ-teknologialla varustettuna toimitetaan täydellisenä kovassa kotelossa 23mm kontaktilevyllä asteikolla, BETA 4 NT ladattavalla kahvalla, NT4 pöytälaturilla sekä dermatoskopiakompendiumilla. Yhdellä painikkeen painalluksella vaihdetaan polarisaatiovalon ja immersionvalon välillä ilman kontaktilevyn vaihtoa, mikä yksinkertaistaa ja nopeuttaa tutkimusta sekä mahdollistaa niin kutsutun vilkkumisefektin havainnoinnin tutkittaessa esimerkiksi kiteisiä rakenteita.
    DELTA 20T:ssä on korkealaatuinen, akromaattinen optinen linssijärjestelmä, joka tuottaa ylivoimaisen homogeenisen ja terävän kuvan ilman vääristymiä tai värimuutoksia. Tarkennusjärjestelmä tarjoaa 10x-16x suurennuksen.

    Neljä LEDiä on varustettu lämmönhallintajärjestelmällä, joka varmistaa, että korkea valovoima, homogeenisuus ja värintoisto (CRI > 80) säilyvät koko käytännössä rajattoman käyttöiän ajan (50000 tuntia käytössä). HEINE LEDHQ – Oikea valonlaatu koko käyttöiän ajan, ei lamppujen vaihtoa, ei huoltoa, vähemmän akunvaihtoja.

    Kuten edeltäjiensä DELTA 20:n ja DELTA 20 Plus:n kanssa, DELTA 20T:tä on mahdollista käyttää Canonin ja Nikonin digitaalisten järjestelmäkameroiden kanssa. Tämä tuottaa korkealaatuisia kuvia dokumentointiin. Kuvaussetti: K-000.34.185 (Canon), K-000.34.186 (Nikon).

    Saatavilla on myös erityinen pieni 8mm kontaktilevy (K-000.34.205), jota käytetään tutkimuksiin esimerkiksi sormien välissä tai nenän ympärillä.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “HEINE DELTA 20T -sarja BETA 4 NT/NT4:n kanssa”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!