Tuotetunnus (SKU): X-007.99.395

Valmiiksi käytettävä toiminto / Li-ion akku / Akun ilmaisin

Category
369  Excluding VAT
(461,25  incl. VAT)
Delivery: 1-3 working days 1-3 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    HEINE BETA L Ladattava 3,5V kahva akun ilmaisimella toimitetaan täydellisenä ladattavan Li-ion akun kanssa. Kahva voidaan ladata HEINE pöytälaturissa NT300 (sekä vanhemmissa NT200 ja Nicatron malleissa) ja se on yhteensopiva kaikkien HEINE instrumenttipäiden kanssa, joissa on 3,5 V hehkulamput.

    Valmiina käytettäväksi toiminto: Instrumenttipää sammuu automaattisesti, kun kahva asetetaan takaisin pöytälaturiin, mikä lisää merkittävästi toimintavarmuutta. Kun instrumenttia käytetään myöhemmin uudelleen, se kytkeytyy automaattisesti päälle aiemmin asetettuun valovoimaan.

    BETA L kahvan pohjakannen akun ilmaisin näyttää akun lataustilan 10 sekunnin ajan, kun instrumentti kytketään päälle sekä kun instrumentti otetaan pois pöytälaturista.

    Li-ion akut ovat kaksinkertaisen kapasiteetin, eivät kärsi muistivaikutuksesta ja niiden odotettu käyttöikä on kaksinkertainen verrattuna vastaavaan NiMh akkuun, jota käytetään samalla tavalla ja samoilla käyttöaikavaatimuksilla.

    HEINE BETA kahvat on suunniteltu kestävyyteen ja lujuuteen, ne on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Ainutlaatuinen HEINE-instrumenttien liitäntä tarjoaa nopean ja vakaan yhteyden instrumenttiin. Kaikissa HEINE BETA kahvoissa on portaaton reostaatti valon säätämiseen.

    HEINE ladattavat kahvat ja muuntajat täyttävät IEC 60601-1 standardin.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “HEINE BETA L Ladattava kahva”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!