HEINE mini 3000 LED F.O. Otoskooppi mini NT sarja

Tuotetunnus (SKU): D-008.70.301

LEDHQ luonnollisella valolla / AA/LR6 paristot / Toiminnan ilmaisin ja himmennystoiminto

269  Excluding VAT
(336,25  incl. VAT)
Delivery: 1-3 working days 1-3 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...

Accessories

Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    HEINE mini 3000 LED FO Otoskooppi on korkealaatuinen taskukokoinen instrumentti, jossa on luonnollinen LEDHQ-valo (4000K, CRI 95, R9 93) mobiilikäyttöön. Se toimitetaan täydellisenä mini 3000 ladattavan akkukahvan kanssa, mukaan lukien 5 AllSpec kertakäyttöistä suppiloa kierrätetystä muovista kummassakin koossa (2,5 mm ja 4 mm). Mini NT pöytälaturi myydään erikseen

    LED-lamppu on varustettu lämmönhallintajärjestelmällä, joka varmistaa, että korkea valovoima, homogeenisuus ja värintoisto säilyvät käytännössä rajattoman käyttöiän ajan (50 000 käyttötuntia). Sisäänrakennettu toimintoindikaattori näyttää valon muutoksilla akkujen tilan aina, kun instrumentti kytketään päälle. Käyttöaika on 6 tuntia täydellä valovoimalla, minkä jälkeen 4 tuntia hitaasti vähenevällä valovoimalla – niin kutsuttu fade-out-toiminto. HEINE LEDHQ – Oikea valonlaatu koko käyttöiän ajan, ei lampunvaihtoja, ei huoltoa, pidempi akun kesto.

    HEINE mini 3000 LED F.O. Otoskooppia voidaan käyttää HEINE AllSpec kertakäyttösuppiloiden kanssa, jotka on valmistettu 94% kierrätetystä muovista.
    Ladattava kahva mini 3000 voidaan käyttää muiden HEINE mini 3000 -instrumenttien kanssa. HEINE mini NT pöytälaturi (X-001.99.484) myydään erikseen.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “HEINE mini 3000 LED F.O. Otoskooppi mini NT sarja”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!