HEINE BETA 200 LED F.O. Diagnostiikkasetti

Tuotetunnus (SKU): A-132.24.420

LEDHQ tekniikka / Li-ion akku / Portaaton valon säätö 3-100%

1 359  Excluding VAT
(1 698,75  incl. VAT)
Delivery: 1-3 working days 1-3 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    HEINE BETA 200 LED F.O. Oto-/Oftalmoskooppisarja NT4 LEDHQ-tekniikalla on laadukkaita instrumentteja, jotka on suunniteltu päivittäiseen käyttöön klinikoilla ja sairaaloissa. Valon voimakkuutta voidaan säätää portaattomasti 3%-100% välillä, ja se tarjoaa erinomaisen värintoiston myös punaisissa sävyissä tarkemman diagnoosin varmistamiseksi. Sarja toimitetaan täydellisenä BETA 200 LED F.O. otoskooppipään, BETA 200 LED Oftalmoskooppipään, kaksi ladattavaa BETA 4 NT kahvaa Li-ion akulla, NT 4 pöytälaturin sekä 4 uudelleenkäytettävää korvakartiot (2,4mm-5,0mm), 5 AllSpec kertakäyttöistä korvakartiota valmistettuna kierrätetystä muovista kummassakin koossa (2.5mm ja 4mm).

    LED on varustettu lämmönhallintajärjestelmällä, joka varmistaa, että korkea valoteho, homogeenisuus ja värintoisto säilyvät koko sen käytännössä rajattoman käyttöiän ajan. HEINE LEDHQ – Oikea valonlaatu koko käyttöiän ajan, ei lamppujen vaihtoa, ei huoltoa, vähemmän akunvaihtoja.

    HEINE BETA 200® LED F.O. Otoskooppipää voidaan käyttää yhdessä HEINE AllSpec® kertakäyttöisten korvakartioiden kanssa.

    HEINE BETA 200® LED Oftalmoskooppipää LEDHQ-tekniikalla on huoltovapaa, pölytiivis oftalmoskooppi, jossa on portaaton valon säätö (3-100%) rakennettu alumiinikehykselle ja suunniteltu päivittäiseen käyttöön sairaaloissa ja klinikoissa. Suodattimet: Rakolevy, fiksaatiotähti polaarikoordinaateilla, sininen suodatin, suuri ympyrä, pieni ympyrä ja puolikuu. Kaikkia suodattimia voidaan käyttää yhdessä vihreän suodattimen (punavapaa) kanssa. Dioptriat: 27 linssiä -35D:stä +40D:hen. Ikkuna on upotettu ja antiheijastuskäsitelty välttääkseen häiritsevät valoheijastukset ympäristöstä. Optiikka on asennettu alumiinirunkoon, mikä lisää kestävyyttä ja tarkempaa diagnostiikkaa, koska optiikka ei reagoi esimerkiksi lämpötilan muutoksiin.

    Valmiina käytettäväksi -toiminto: Instrumenttipää sammuu automaattisesti, kun BETA NT4 kahva ladataan, mikä lisää toimintavarmuutta ja pidentää merkittävästi akun käyttöikää. Kun instrumenttia käytetään sen jälkeen uudelleen, se kytkeytyy automaattisesti päälle aiemmin asetettuun valovoimakkuuteen.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “HEINE BETA 200 LED F.O. Diagnostiikkasetti”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!