HEINE EN 200 BETA200 LED Oto- & Oftal. Sarja

Tuotetunnus (SKU): A-095.12.209

Energiataloudellinen/ Helppo puhdistaa/ USB-portti

1 249  Excluding VAT
(1 561,25  incl. VAT)
Delivery: 1-3 working days 1-3 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    HEINE EN 200 Kit BETA 200 LED F.O. Otoskooppi / BETA 200 LED Oftalmoskooppi toimitetaan täydellisenä asennusmateriaaleineen. EN 200 Seinämuuntaja USB-portilla on energiatehokas seinäyksikkö, joka on suunniteltu päivittäiseen käyttöön sairaaloissa ja klinikoilla. Molemmilla kahvoilla on 3,5 metrin työskentelysäde ja integroitu galvaaninen erottelumoduuli, joka mahdollistaa molempien kahvojen turvallisen käytön samanaikaisesti. EN 200 toimii kaikkien HEINE 3,5V XHL tai LEDHQ instrumenttipäiden kanssa.

    LED on varustettu lämmönhallintajärjestelmällä, joka varmistaa, että valon laatu, homogeenisuus ja värintoisto säilyvät koko sen periaatteessa rajattoman käyttöiän ajan (100 000 tuntia käytössä). HEINE LEDHQ – Oikea valon laatu koko käyttöiän ajan, ei lamppujen vaihtoa, ei huoltoa, vähemmän paristonvaihtoja.

    Valon voimakkuutta XHL ja LEDHQ instrumenteilla voidaan säätää portaattomasti 100 %:sta 3 %:iin. Kahvan pää voidaan lukita estämään instrumenttipään poistaminen luvattomasti.

    Ready-to-use Toiminto: HEINE EN 200 kahvat kytkeytyvät automaattisesti päälle ja pois, kun ne otetaan pois tai asetetaan takaisin laitteeseen. Aseta haluamasi valon voimakkuus, ja se pysyy siinä joka kerta, kun käytät instrumenttia. Jos kahvaa ei aseteta takaisin 15 minuutin kuluessa, laite sammuttaa instrumentin automaattisesti.

    USB-portti: EN 200 on varustettu USB-portilla, jota voidaan käyttää laajentamaan laitetta muiden HEINE-laitteiden, kuten EN200-1, kanssa.

    Helppo puhdistaa. Sileä ja kompakti muotoilu ilman päälle/pois-kytkintä säästää tilaa ja helpottaa puhdistusta.

    HEINE BETA 200® LED F.O. Otoskooppipää voidaan käyttää HEINE AllSpec® korvakartioilla, monikäyttökartioilla sekä pallopumpulla.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “HEINE EN 200 BETA200 LED Oto- & Oftal. Sarja”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!