Tuotetunnus (SKU): K-273.28.305

Yhteensopiva tulevien iPhone-mallien kanssa / Korkealaatuinen linssijärjestelmä / LEDHQ-teknologia / Ilmainen sovellus

1 239  Excluding VAT
(1 548,75  incl. VAT)
Delivery: 1-3 working days 1-3 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...

Accessories

Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    HEINE iC1 setti/7/8/SE2020* toimitetaan täydellisenä kontaktilevyn kanssa, jossa on asteikko, kuoret Apple® iPhone 7/8/SE®:lle (valmistettu vuodesta 2020) (puhelin ei sisälly) ja USB-laturi, joka on hyväksytty käytettäväksi lääkinnällisissä laitteissa. HEINE iC1:ssä on LEDHQ-teknologia, akromaattinen linssijärjestelmä ja polarisoiva/ei-polarisoiva valaistus, ja sitä käytetään kliinisten ja dermatologisten kuvien ottamiseen dokumentointia ja ihomuutosten diagnostiikan tukemista varten.
    iC1 on suunniteltu olemaan yhteensopiva tulevien iPhone-mallien kanssa vaihtamalla puhelimen kuoria. iC1-sovellus on ilmainen ja siinä on toimintoja, kuten potilastiedot, kommentit, sijainti ja sähköpostitoiminto.
    HEINE LEDHQ-valaistus (5,000 K, CRI > 80) lämmönhallinnalla, yhdistettynä akromaattiseen linssijärjestelmään, tuottaa korkearesoluutioisia kuvia terävyydellä reunalta reunaan ja jopa 40x suurennuksella. Huolellisesti valitut lämmönpoistomateriaalit varmistavat, että iC1 tarjoaa jatkuvasti korkealaatuista toimintaa diodien eliniän ajan, jopa 100 000 tuntia.
    Integroitu Toggle-toiminto mahdollistaa helpon vaihtamisen polarisoivan ja ei-polarisoivan valon välillä yhdellä painikkeen painalluksella. iC1 toimitetaan viimeisimmällä Li-Polymer akkuteknologialla, ladataan USB-laturilla ja siinä on latausindikaattori.
    *iPhone on Apple Inc:n tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “HEINE iC1 set/7/8/SE2020*”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!