Tuotetunnus (SKU): B-143.10.118

4,2x suurennus / Monikerroksinen tarkkuusoptiikka / Kestävä metallirakenne

439  Excluding VAT
(548,75  incl. VAT)
Delivery: 1-3 working days 1-3 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...

Accessories

Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    HEINE BETA 400 F.O. Diagnostiikkasetti on laadukkaita instrumentteja, jotka on suunniteltu päivittäiseen käyttöön klinikoilla ja sairaaloissa. Sarja toimitetaan täydellisenä kovassa kotelossa BETA 400 F.O. otoskooppipään, BETA-akkuhandtagin (pl. 2xC akut) sekä 4 uudelleenkäytettävää korvakartiot (2,4mm-5,0mm), 5 AllSpec kertakäyttöistä korvakartiota kummassakin koossa (2.5mm ja 4mm) ja varalamppu.

    HEINE BETA 400 F.O. Otoskooppipää 2,5V XHL-lampulla on edistynein otoskooppi, joka tekee enemmän yksityiskohtia näkyväksi vähentämättä näkökenttää samalla kun käsittely ja toiminnallisuus ovat samanlaisia kuin aiemmissa otoskooppimalleissa. Vertaansa vailla oleva 4.2x suurennus ja monikerroksinen tarkkuusoptiikka tarjoavat terävän kuvan, joka luo parhaat mahdolliset edellytykset oikealle diagnoosille.

    HEINE BETA 400 F.O. Otoskooppipäätä voidaan käyttää yhdessä HEINE AllSpec kertakäyttöisten korvakartioiden kanssa, jotka on valmistettu 94% kierrätetystä muovista.

    Ainutlaatuinen avaamismekanismi (patentti haettu) voidaan käyttää yhdellä kädellä ja kääntää optisen järjestelmän ylös. Instrumentin käyttö otoskooppipään kautta tulee mahdolliseksi.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “HEINE BETA 400 F.O. Otoskooppisetti”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!