HEINE BETA 400 LED F.O. Otoskooppisetti

Tuotetunnus (SKU): B-143.24.420

4,2x suurennus / LEDHQ-tekniikka / Kestävä metallirakenne

929  Excluding VAT
(1 161,25  incl. VAT)
Delivery: 1-3 working days 1-3 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...

Accessories

Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    HEINE BETA 400 LED F.O. Otoskooppisetti LEDHQ-teknologialla on huoltovapaa, kestävä laatuinstrumentti, joka on suunniteltu päivittäiseen käyttöön klinikoilla ja sairaaloissa. Valon voimakkuutta voidaan säätää portaattomasti 3 %:sta 100 %:iin, ja se tarjoaa erinomaisen värintoiston myös punaisissa sävyissä tarkemman diagnoosin varmistamiseksi. Setti toimitetaan kovassa kotelossa, joka sisältää BETA 400 LED F.O. otoskooppipään, ladattavan BETA 4 NT kahvan Li-ion akulla, NT4 pöytälaturin sekä 4 uudelleenkäytettävää korvakartiot (2,4mm-5,0mm) ja 5 AllSpec kertakäyttöistä korvakartiota, jotka on valmistettu kierrätetystä muovista kummassakin koossa (2.5mm ja 4mm).

    LED on varustettu lämmönhallintajärjestelmällä, joka varmistaa, että korkea valoteho (77 000 lux korvakartion kanssa), homogeenisuus ja värintoisto säilyvät koko sen käytännössä rajattoman käyttöiän ajan (100 000 tuntia käytössä). HEINE LEDHQ – Oikea valonlaatu koko käyttöiän ajan, ei lamppujen vaihtoa, ei huoltoa, vähemmän akunvaihtoja.

    Ready-to-use toiminto: Instrumenttipää sammuu automaattisesti, kun BETA NT4 kahva ladataan, mikä lisää toimintavarmuutta ja pidentää merkittävästi akun käyttöikää. Kun instrumenttia käytetään seuraavan kerran, se kytkeytyy automaattisesti päälle aiemmin asetettuun valotehoon.

    Akun tilan ilmaisin pohjakannessa syttyy oranssiksi, kun kahva tarvitsee latausta. Pohjakannessa on myös integroitu turvajärjestelmä, joka estää akun täydellisen tyhjenemisen ja siten maksimoi akun käyttöiän.

    HEINE BETA 400 F.O. Otoskooppipäätä voidaan käyttää yhdessä HEINE AllSpec kertakäyttöisten korvakartioiden kanssa, jotka on valmistettu 94 % kierrätetystä muovista.

    HEINE BETA 4 NT ladattavaa 3,5V kahvaa voidaan ladata vain HEINE NT4 pöytälaturilla. Se ei ole yhteensopiva vanhempien pöytälatureiden, kuten HEINE NT200 ja NT300, kanssa.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “HEINE BETA 400 LED F.O. Otoskooppisetti”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!