HEINE EN 200 BETA 400 LED F.O. Set

Tuotetunnus (SKU): A-095.12.208

Energiataloudellinen / Laajennettavissa USB-liitännän ansiosta

1 299  Excluding VAT
(1 623,75  incl. VAT)
Delivery: 1-3 working days 1-3 working days Out of stock
Sinua muistutetaan Rekisteröitymistä käsitellään...
Kun tilaat tuotteen, joka on tilapäisesti loppu, tilauksesi merkitään keskeneräiseksi ja lähetetään välittömästi kun tuotetta on taas saatavilla. Ruuhkautuneet tilaukset käsitellään yksi kerrallaan.

Lähetä meille sähköpostia

    Lähetä meille sähköpostia

    Asiakaspalvelijamme ottaa teihin yhteyttä pian.


    Kuvaus

    HEINE EN 200 BETA 400 LED F.O. Setti toimitetaan täydellisenä BETA 400 LED F.O. otoskoopilla, BETA 200 LED-oftalmoskoopilla ja sarjalla uudelleenkäytettäviä korvakartioita. EN 200 seinämuuntaja USB-liitännällä on energiatehokas seinäjärjestelmä, joka on suunniteltu päivittäiseen käyttöön sairaaloissa ja klinikoilla. Molemmilla kahvoilla on 3 metrin työskentelysäde, ja integroitu galvaanisen erottelutekniikka tarjoaa turvallisen käytön kaikille HEINE 3,5V instrumenttipäille.

    XHL- ja LEDHQ-instrumenttipäiden kirkkautta voidaan säätää portaattomasti 100 %:sta 3 %:iin yhdellä sormella. Integroitu varkaudenestojärjestelmä voidaan käyttää estämään instrumenttipään luvaton poistaminen.

    Valmis käytettäväksi toiminto: HEINE EN 200:n uusimman teknologian ansiosta kahva kytkeytyy päälle ja pois automaattisesti, kun se otetaan pois tai palautetaan laitteeseen. Aseta kirkkautesi kerran, ja se pysyy samana joka kerta, kun käytät instrumenttiasi.

    Liitäntävalmis: Laiteessa on USB-liitäntä, ja sitä voidaan laajentaa HEINE-moduuleilla, kuten HEINE EN 200-1 lisäkahvalla esimerkiksi DELTA 20T dermatoskooppipäälle.

    Kaksi erilaista seinälevyä satinoitua akryylilasia, esiporatuilla rei’illä ja asennusmateriaalilla, on saatavilla EN200/trattdispenserdispenser-yksikköyhdistelmiä varten.

    Arvostelut (0)

    Arvostelut

    Tästä tuotteesta ei ole vielä annettu arvosteluja, ole ensimmäinen arvostelija!

    Arvostele ensimmäisenä “HEINE EN 200 BETA 400 LED F.O. Set”

  • Ota meihin yhteyttä

    Tarvitsetko apua? Sitten voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia!